"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 5, 2011

Surprise yang x menjadi rupanya....

Huwaaa....si kecil tue dgn rasminya telah membuka hadiah yg ku nak kasi kat Mr Hubby.....Mr Hubby lak balik lambat semalam....byk keja katanya....


So ku terpaksa ler ku amik Nureen instead of Mr Hubby walaupon dalam keadaanku yg x sihat, rasa nak demam jer....Masa balik tue Nureen langsung x usik hadiah kt atas meja tue..sibuk dengan kartun Tom & Jerry nya...Bila Mr Hubby balik jer., dia ler owg yg pertama bgtau kt Mr Hubby yang Ummie belikan hadiah utk Abah....Sabun katanya! Sabar jer kan! nampak mcm sabun ker? hurmmmm.......Dah ler tue, kad tue pon dia buka gak...smbil dok membaca..A,B,C,D...adeeeiii! Pastu dia buka lak kt depan Mr Hubby lak tue...bila ku cakap itu bukan untuk Nureen...selamba jer dia cakap Nureen nak pinjam jerr.....

Sedikit rush jer smlm psl aku mmg x bermaya nk keluar..gagahkan juga psl ingat nk celebrate birthday Hubby...but x menjadi gak psl layan Hubby ngan Sport kegemarannya...Dah ler tue mmg lewat dia balik..pukul 9.00mlm baru dia balik.....abis jer main futsall Nureen asyik nak ke KFC McD jer...Then we all lepak kt McD jer smpai 12.30a.m...kira aci ler kan...dapat gak makan2 kt sini smbil layan si Nureen ngan small playground kt McD tue...

^_^ Hurmmss..confius jap di sini psl nampak mcm birthday boy is Nureen...pslnya, dari hadiah, kad & venue semua dia yg conquer!huhu...carry forward celebrate birthday hubby skali ngan birthday Nureen ler!

^_^ Aper yg ku hadiah kat Mr Hubby? Uols teka ler..mana tau kot2 betul!...

16 comments:

Yati Lee said...

meh kmi teka..hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

entah jam tangan kot....

zura@iwan said...

hehehe..mr hb you blk lmbt sbb lepak2 ngan hb ai la tu..kekeke...

alahai...sian kesihatan x mengizinkan plak...x per2..nnti sehat celebrate baik punye..hehehe..

nureen mmg semua dia conquer tu..hehe

meh nk teka....kasi jam? perfume? hset? or spendar...kahhhhhhhhhhh

mummy_ayu said...

perfume kot?
demam...ha ntah2 ada isi kot..
he he he..

SyaNa said...

sian nureen pn nk hadiah kan???

aku teka....perfume

I-sya said...

hik hik... sian abah dia x dpt nk feeling2 gitu. xpe.. anak tlg feeling kan.

bdk2 skang ni bijak2kan?. cute je.

hadiah per ek u kasi? lilin yg wangi2 tu x? hihihihhi...

Sidratul Muntaha said...

bodyscrub?
ke perfume cadle?!
takkanlah...
bath shower?
entahlah kak..

[-suziey-] said...

aisey pecah rahsia wei! ekekek:D sabo je nureen..tp still surprise gk la sbb hubby ko xtau hadiah tu amende..dia buka baru tau kan..hmm aku fail bab meneka ni:p

p/s: thanks for the FM wei..lupe jek nk buat n3 :D

Farra Dhelina said...

hahahaha..dh bhya nureen ni..bikin pecah rahsia...hahahha..

mmm wallet kot! :D

zura@iwan said...
This comment has been removed by the author.
wantie said...

hahaha... Nureen yang conquer yer. Siap cakap adih tu sabun. Ko adiah sabun ek?.

mmm.. aku agak ler, mesti perfume. sebab nureen cium bau wangi mcm sabun. agak jer la. hehehehe..

Mama Zharfan said...

perfume ker hehe

ieda said...

hehhehehh sabar jer nureen ..
ermmmm perfume koot ...:)

noor said...

wah hadiah apa tuh..? rasanya perfume

e.l.i.z.@ said...

hahaha anak² eli pun mcm tu jgk..bila nk wat surprise kompom x menjadi.dorang yg bitau papa diorang dulu..aiseyyy

ibuayahdamia said...

ekekeke..sabar jer lah...nureen makin besar, so rahsia dah tak leh simpan2 lagi..ekekeke