"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 13, 2011

Sudah Terang Lagi Bersuluh...

Hurmss...ibarat lampuku nie lah...Sesuatu perkara yang sudah terang dan nyata..Nie haa..lampu pocong gelaranku, yg di bawa balik oleh Mr Hubby tempohari..skrg dh jadi ahli keluarga baru Gieyana..:D

So, nie lah tempat di mana lampu nie di letakkan buat masa kini....



Owhhh..kesan daripada cahaya yg ala2 romantik gitu...sesuai menonton TV sambil lena or sambil TV tgk kita balik!hihihi..abaikan keadaan rumah yg sempit itu yer..:D

10 comments:

atty's said...

cantik & romantik je suasana bila dah pakai lampu nie

mummy_ayu said...

lebih kurang je lokasi lampu tu dgn ayu punya..tapi time ayu beli dulu..lum jadi pocong lagi..dia lurus je...

SyaNa said...

ko gerun nama lampu tu
mau terbayang2 pocong
hahaaa

cantek

AkMa said...

romantiknya cahaya lampu itu..hehheh..cantik..

zura@iwan said...

hahaha...mmg terang wey lampu dier..hikss....pocong jd ahli klrga br..kahhhh...

Hidayah said...

cantek tu..da lama nak ada lampu gtu tp hubby tamau beli..sesuai utk aktiiviti tv menonton kita hehe

el said...

ooo ni ke lampu pocong hahahaha
aku pun suka gak lampu cm ni bape eh hang beli

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik la gie, ala2 romantik gitu...wat ape gelap2 tu ha....hu..hu...

Mama Zharfan said...

yg penting comel lampu tu and romantik heheh

I-sya said...

everytime ko tunjuk deco umah skang ke umah baru ke mesti aku try nk skodeng lelebih sbb aku rs ko pandai mendeco la.

aku ni x reti. asal keas dan bersih je cukup. tp kot2 la leh curi idea org terap kat umah aku yg sama comel je mcm umah hang tu.