"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 1, 2011

Yang Ku Hajati Sudah di Miliki..

Hati tersangat ler riang dan ria..Akhirnya dapat juga sticker yg di hajati..tue pon last minit jer kirim dari Sahabat nie.. Thank you yer!..Tengah melompat2 kegirangan smbil menari2 gitu!lalalala..

 See..seee..cantik kan sticker idamanku nie....lalalalala..
Nie haa..tpt yg bakal ku hiasi nanti...kat wall light purple tue!hihihi..nnt kalau dh tempek ku Up kat sini hasilnya k!

^_^ Mr Hubby..jadi tak darling, kita balik sini this CNY nie? rasa cam nak ngedate ngan blogger gak kat Penang nih! macam mn nie..Nak heading lagi ke Utara ker? Lama x balik sini kan!

29 comments:

eT said...

Wah..bunga2 itam lg.mahal x?
Xsabar nk tgk hasil dah siap nnti.

zura@iwan said...

sure cantik tue...tgk sapa yg beli..wakakaka...

SyaNa said...

gie, sakan sahabat ko tu soping kt ikea ek
hahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sticker nk tempek kat ruang makan ye kak?
it will look so great then:)
muahhh to ur daughterr yaww~

ibu_Arifa said...

mesti cantiknih..tak sabar nak tgk hasilnyer nnt...

dah lama tak beli2 sticker nih.

Gieyana said...

eT

hihi..reasonable gak ler pricenyer..RM69 kot utk satu set sticker..:)

Gieyana said...

Zura@Iwan

mmg cfm cantik nie psl mmg ini yg dihajati..tenkiu bebs!hahaha

Gieyana said...

SyaNa

A'aa..mau beratus2 dia beli tue..owg tgh masyukkk tue!kahhh..Zura, jgn marah yer!hihihi

Gieyana said...

Fifiey

A'aa dear..thks ya!

Will do..:)

Gieyana said...

Ibu_Arifa

Insyaalllah..nnt dh tempek ai Up k..:)

el said...

sure menarik wall tu nti letak kt litepepel side tu :)

POSH76 said...

cantek...nanti nak tengok taw hasilnyerrr

MrS. F!zA said...

tak sabar mau tgk hasilnya kak..kalo tgn berseni kompom cantik nyelah..hihihi nti kita calling2 kalo jd nk ngedate

Zue AnnaLeeya said...

cepat tepek... nak tgk gak.. mesti cantik...

wantie said...

Lastly hang dapat gak noh.

bunga itam tu susah nak dapat.

Golden Rose said...
This comment has been removed by the author.
padle said...

lawa la uma akak..uma kat mane ni?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sure sweet jer bila dah tampal kat wall tu...

Gieyana said...

el

insyaallah beb!hihihi

Gieyana said...

posh

ok2..nnt dh tempek ai up sini k!

Gieyana said...

fiza

thks..insyaallah tue k! Hihihi..ok2 nnt update awal2 tau!hihihi

Gieyana said...

zue

hihihi..nnt ai balik umah sn ai tempek k..n up kt sini..

Gieyana said...

padle

thks ya..owhh umah nie umah rehat akak kt hometown..investment utk hr tua..nnt nk spend ms bsama2 owg tersayang kt sini...:)

Gieyana said...

wantie

a'aaa..at last dpt gk..psl Iena da ckp kt Ikea da jual..so ku kirim kt Zura psl dia da singgah sn..:)

Gieyana said...

zanna

insyaallah dear..:)

I-sya said...

gie tepek cepat2... x sabo nk tgk deco hang tu.

ai la... umah aku gak yg mcm kapal pecah. rs nk je buang semua harta kat dlm umah tu then susun blk. keje gilakah??? ;)

Farra Dhelina said...

msti ctk dg tmpl nnti!!

Gieyana said...

I-Sya

hihihi..wokey2..ku dh tempek dh..nnt ku tempek picca disini yer..

Hihiih..sabor ja ko nih..kasi kt aku la sket kalau ko nk buang prabot ko tue!kekekek

Gieyana said...

farra

ok..nt akak up kt sini k..