"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, February 16, 2011

1st GIVEAWAY Sayangku Faish

Gigih nak joint GA sahabat nie..mana tau ada rezeki nanti kan! kalau x dapat, x kira aku nak juga! ko kena spare FM satu utk aku k!lalalalala...Sheila gigih betui buat banner nie tau! unik banner dier psl ada spec cantik dier!

Nak tau syarat2nya..meh terjah sini k..^_^
Sheila..Cantik tahi lalat hang tau!hihihi

Ku Tag : Adik Padle...Sila joint yer..leh dpt pelbagai hadiah Free...hihihi

7 comments:

E.d.Y said...

good luck yer..;)

shi3la said...

hahahahampehhhh...tahi lalat dato siti tuh beb...huhu...

wehhh ko tak memenuhi satu syarat sebab tak tag saper2...hahahaha...

weh GA ko tuh carik pemenang secara cabutan bertuah ker ader Juri yang select...kehkehkeh byk tanya plak haku...yerlahh kau tak bgtau dgn jelas.dah tuh haku pegi belog yang dah join ader yg letak gambar tapi ramai yg letak banner ko tuh jerk..compiyus haku jap..huhuuu...

nyway haku follow kau,haku baru prasan haku tak follow kau lagik..patut haku selalu tertinggal konyer hupdate..hahahaha..

shi3la said...

hahahahampehhhh...tahi lalat dato siti tuh beb...huhu...

wehhh ko tak memenuhi satu syarat sebab tak tag saper2...hahahaha...

weh GA ko tuh carik pemenang secara cabutan bertuah ker ader Juri yang select...kehkehkeh byk tanya plak haku...yerlahh kau tak bgtau dgn jelas.dah tuh haku pegi belog yang dah join ader yg letak gambar tapi ramai yg letak banner ko tuh jerk..compiyus haku jap..huhuuu...

nyway haku follow kau,haku baru prasan haku tak follow kau lagik..patut haku selalu tertinggal konyer hupdate..hahahaha..

shi3la said...

sekali dua daaaa.....kahhhhhhhh

Gieyana said...

Sheila

Hahaha..patutlahhh..ko curi dier punya yer!kahhh!

Ok2..dh tag dh adik aku tue..then dh notify dier weh..lupa lahh!kahhhh...

GA aku tue kedua2nya involve..secara cabutan bertuah n juri select..so ' mmg senang dan jangan buat2 senang k'!kahhhhh! alaa..ko ikut suka hati ko ar nk buat camna..tp just follow aku nyer instruction tue ler..

shi3la said...

hooooo..okeh okehh..nanti haku buat..

weh ko pasan tak skang neh dato siti dah takder tahi lalat kat bawah bibir diyer kann..hahaha tergosip kat sini plak..

padle said...

thanx akak sbb tag saye!!

sok pagi2 saye buat k!