"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, February 12, 2011

Aku Rindu Sayang Kamu Giveaway

Saja nk mencuba nasib..due date lagi seketika nnt jer..pukul 12.02 tengahari nie.

Giveaway ni  Nad buat khas utk PapaZakwan yakni Mr Hubby dier..Sempena tarikh special diaorang. Happy Anniversari yer dan semoga kalian berbahagia selalu sehingga Akhir hayat...^_^ see..mmg nampak kalian gembira & happy daripada pic banner nie..^_^

Korang nak joint meh terjah SINI..dan syarat2nya semua dinyata kt sini..^_^

Nak gak tempek gambar hepi we all nie...yang kat pic nie gak! ada kena mengena dgn GA nie ker kalau tempek gambar? x dinyatakan pon suh tempek but still gak nk tempek psl nk tunjuk kasih dan sayang kami..^_^

For Nad dan keluarga...moga kebahagian senantiasa milik kalian yer..yg pentingnya, kebahagian tue semestinya di pupuk dari jiwa serta hati yg amat ikhlas bagi menjadikannya makin memekar..Dan Happy anniversary again yaa!

7 comments:

E.d.Y said...

good luck yer

padle said...

gamba ni memg nampak sgt bahagie..gud luck kak gie!

Farra Dhelina said...

gdluck!!

eT said...

hehe...me pon join last minute...
gudluck...
siap ada gambar...mn tau ada rezki kan..

zura@iwan said...

gud luck..

x leh join..sbb dh tlps la...

Nad @ MamaZakwan said...

salam kak gie... :)
mekaseh sbb join
errr, nk tnye, dah follow personal blog saya? saya tgk kat profile akak tp takde bloglist yg akak follow..huhu!

follow sini ek! :)
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com

p/s : akak sorg jek yg rajin letak pic! :)

Nad @ MamaZakwan said...

meh tgk sni :)

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/02/pemenang2-baru-itu-adalah.html