"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, February 9, 2011

Bertemu dengan Ieda lagi..Indahnya pertemuan yg tidak di rancang nie!

Actually nk ketemu dengan Nana for da second time, but jodoh tidak kesampaian psl Nana ber'outing bersama family Amrul..Len kali kita jumpa yer Nana..Insyaallah ,Allah Taala permudahkan!

Then planning seterusnya, masa balik Kedah nk ketemu dengan Ieda's family a.k.a Mama aFai nie..but diorang nk balik ke Kampung Ieda..so ntah mcm mana dapat gak bertemu kat Penang..kt Seberang Jaya. Kira mcm jumpa kt tgh2 ler..Ieda balik umah dier & ku balik umah Mertua..Kiranya mmg jodoh we all utk bertemu mmg kuat ler!hihihi

Actually, we all planning nk jumpa kt Juru Auto City..but at last we all tukar tpt yg memudahkan we all utk ngedate. cari kedai area Bdr Sunday tue, semuanya tutup. Then Ieda ajak g Pelita Nasi Kandar.. So we all jumpa kt sana jer la!..

mmg kelakar sket edisi ngedate we all nie...ntah mcm mana food kt sini pedas giler bebs! ku makan bersulamkan air! x tahan tul!..pastu, kesian kt Ieda pasal Izzara dh nk tidur dh..nangis jer dier...then bila Izzara dh ok..sambung lak dgn tangisan si Nureen..pastu Ayin lak!..kira mcm adegan nangis-menangis jer! kelakar pon ada!
Nureen dah start nk buat hal...Mr Hubby tgh sibuk memujuk..Aduyaiii!
Ayin before start menangis..dia nk kawan dengan Nureen, but Nureen x nak psl ngantuk! so masing2 mood x brapa baik! aduyaiii....next time kita ngedate lagi yer..perkataan yg Ayin cakapkan tue mmg kelakar kan Ieda!!
Sempat lagi we all bergambar kenangan...Nureen tgh sibuk melalak! Luas benor bukaan mulutnya! adeiii!..semua owg pandang but we all wat donno jer..Lepas Nureen abis menangis..Ayin lak sambung! hihihih..

^_^ For Ieda..mmg seyess best giler jumpa ko walaupon anak2 kita buat hal kan..kalau idak mau sembang lagi smpai puas nie!..next time ku balik KN ku singgah Farm uols k!...Mr Hubby dh kasi greenlight dah!hihihi...
^_^ Semoga persahabatan kita kekal selamanya yer..insyaallah..:D

23 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

WAH SYOK DPT jumpe geng2 sekaki ni ....mule2 mmg malu2, lepas tu syok borak2 heheheeheh

mamalieyna said...

hahaha..anak nangis beriya, mak2 control cun je bergambo..ekeke..bestnye depa ngedate saje.. ^_^

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya ketemu, biler nak berjumpaan dengan kita meh la mai KL, nanti kita balik kampung leh la pi Utara

mummy_ayu said...

best tu jumpa geng blogger kan...
napa nureen nangis tu?

♥MAMASYAZA♥ said...

wow best dpt jumpakan. akak belum berpeluang lagi jumpa rakan bloggers, insyaallah lepas ni nak dating le jugak

Ummi Eisya said...

itula penangan blogger..anak nangis pun tangkap gambr mesti punya..hihi..

atty's said...

kita bila nak jumpa ni gie..

MaMa aFai said...

Thank's sgt2 dear coz spent time gak ngan weolsnyer family..walaupon sedikit huru-hara dek kerenah anak2...
tp mmg best sgt2..aku excited nk jumpa uols nyer family lagi...x derhal..bebila balik KN roger2 aku yer...

I-sya said...

G.. aku nengok pun huru-hara tu lum ada kat situ lagi tuh.

Dahsat tul korang ngedate smp anak dok nangis sana sini sambung-menyambung.

penangan blogger...

Gieyana said...

Lieya

betui2..tp we all mmg dh kenal lm..so x rs malu2 la..cuma x puas sembang jer..hihihi

Gieyana said...

mamalieyna

hahaha..sabar jer kan! Mama2 suma cung jer posing!kakakak

Gieyana said...

Anje

hihih..boleh ajer..no hal..nnt kalau kita turun KL kita ngedate k..insyaallah...

Gieyana said...

mummy Ayu

tul2..mmg best..

nureen nangis tue psl nk tido la tue..hihihi

Gieyana said...

mamasyaza

A'aa..,mmg best jmpa kengkwn..mcm2 citer..jumpa ler..sure mcm2 citer nk share nnt..:D

Gieyana said...

Ummie Eisya

betui2..tangkap gmbar tue harus taw!hihihi

Gieyana said...

kak ty

insyaallah bila sy turun KL sy roger k..x pon kak Ty mai turun Penang..hihihi

Gieyana said...

Mama AFai

sama2..thks to you too gak! Alaa..biasa ler tue..budak2 kan! Kalau depa jemu, nangis jer kejanya..hahaha

sm ar ngan ku..hubby ckp no hal kalau nk ngedate ngan ko lg..mmg nk terjah ur farm soon k..take care!

Gieyana said...

I-Sya

hahaha..huru hara but fun tue..anak2 penyeri suasana we all..hihihi

tue ar kan..penangan blogger..but ku lebey suka anggap penangan persahabatan..^_^

fazilzura said...

alahai cian nye nureen , mmg luas betui mulut dia nangis..

besh kan jmp kwn2 ni .. haku pun rs dh lama x geth..

Nana said...

adeh tu ler...
time korang dating ni aku dok kat queensbay mall..mmg xdan nak lari

wantie said...

hikss.. lawak tul korang yer. Nureen nangis sampai cenggitu, ko leh wat domo jer. siap control cung lagi tu.

ibu_umairah said...

best nyeeeeeeeeee...fun laa!!!!!

zura@iwan said...

idak dpt jumpa ngan Ieda gk kan..tingin nk dukung izzara..hehe