"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, February 24, 2011

Bila Nureen di tepi pantai…


DSC_1257
Aktiviti yang pertama dia buat ialah..korek pasir!! Nureen dgn pasir mmg sinonim..dh ibarat rumah dah gaya dier melepak! aduyaii…
DSC_1265
Then, seperti biasa..Nureen akan menghayati suasana pantai dengan berlari2an dengan bebasnya2 bak burung2 di awan.
DSC_1271
Kali nie, first time ku lets Nureen mandi kt sini..before this mmg x pernah bawa dier mandi kt pantai after accident nie..siap mandi pasir bebs! auww..seksinya saya!!
DSC_1272
Ini yg mengakibatkan pasir melekat di kepala Nureen..Aduyaii!
DSC_1277 
see..seee..dah macam ‘Mat Salleh” dh diaorang nie berjemur! sabar jer kan!hihihi..^_^ Terpaksa menggunakan window Live Writer utk buat entry ni kerana broadband yg slow mcm siput!! last2 we all keluar lepak2 ambil angin mlm smbil layan free wifi! hukS!!DSC_1280
^_^ Seyess..lama giler ku x mandi laut nie…diri dh tergedik2 nak mandi joint Nureen taw! but ku x bw persalinan..next time leh terjah n mandi-manda lak..untung kan tinggal di pulau yg di kelilingi air laut kan! ngeee…Smile

10 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

syoknye tgk nureen sakan mandi manda :) syeksyi u..! aaww! hehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhhh aunty pun suka..terkinja2 kalau tgk pantai hiks~
aihh windunya nak mandi pantai huhu

MrS. F!zA said...

cekcinya nureen..hikhik..
kemain lg dia main pasir ye..

berangan nti tggu darwisy dh pndai main pasir nk bwk jgk p pntai..skrg ni tkleh lg..dia geli pasir lak tu..ada ke?pstu ngis suh dukung..kekeke

wantie said...

tetiba aku pun teringat yg aku pun dah lama tak mandi laut.syes ku cakap pantai kat Penang ni jenis berpasir.

Kalau kat Kedah selalunya pantainya berlumpur. Memang beruntungkan kita ni duduk berpermandangan dengan desiran laut & pantai.

eT said...

sakannyer nureen mandi pantai...
dania takut ngan air laut..huhu

Nureen said...

hai sexy lady.. dah under clr putih lak tu..
ala... x ajak pon elly pon.. nak gak join... elly pon asyik tanya ja bila nk g pantai lg..

mummy_ayu said...

bestnya main pasir..mcm nak gie PD lagi la rasanya..emmmm....

Mama Zharfan said...

all pics are awesome :)
me balik msia nak bwk my kids main air+pasir kat pantai ni hehehe

Cik Wanie Ghani said...

ish,
terasa nak pi mandi laut jugaklah mcm nie,
x bole jadi nie,
hihihihi

Zue AnnaLeeya said...

cekcinya nureen tak berbaju... hiksss... hepinya mandi manda kt pantai erk...