"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, February 23, 2011

Bila Wangi berbalas wangi

Awak..Saya nak cakap...Saya CINTA awak..Cinta sepenuh jiwa dan raga..Seluas lautan...owhh x dapat nak gambarkan sedalam mana, dalamnya Cintanya saya pada awak. Selagi hayat dikandung badan, saya takkan putus2 mencintai awak...

Terima Kasih jadi Teman Hidup Saya Selamanya dan  hingga akhir hayat kita..Insyaallah. Sekiranya diizinkan Allah, nanti bila hari tua kita stay kat rumah impian kita yer,awak..Jika saya pergi dulu nanti, jaga zuriat kita dengan penuh tanggungjawab..sulamkan keimanan yg jitu utk zuriat kita. Saya izinkan awak cari penganti saya utk teruskan liku2 kehidupan..sekiranya awak rindukan saya, jangan lupa sedekahkan saya ayat2 suci Al-Quran yer, awak...
Nie hadiah wangian saya hadiahkan utk birthday awak Januari lepas..

Dan jika awak pergi dulu, saya tak tau macam mana saya nk harungi hidup tanpa awak..Saya mungkin akan jadi gila kerana terlalu mencintai awak.."Sayang",ini adalah panggilan manja saya pada awak...x kira di mana2..depan mertua pon saya guna panggilan nie..Saya rasa Mak dan Ayah awak perasan tp saya buat2 x perasan! boleh gitu..hihihihi

Awak belikan saya perfume nie..one of da koleksi from Elizabeth Arden..mmg saya dh nyaris2 nak beli masa dapat bonus baru2 nie..but since saya baru beli jer perfume Morrocan Rose from Body Shop, saya postpone dulu..saya mmg sukakan perfume yg berbau ROSE..


Awak..nak cakap juga...saya sangat bertuah memiliki awak..bkn paras rupa (tp sikit2 ada lah) yg menjadi tarikan saya..jiwa dan hati awak yg tulus ikhlas tue menarik hati saya. Dan wajah awak yg bersih tue juga menjadikan mata saya terpaku pada awak...Awak, nak cakap lagi..Terima kasih terima saya seadanya...terima kasih dengan didikan awak..terima kasih dengan teguran awak..dan yg paling saya suka bila awak aplikasikan Nabi Muhammad S.A.W sebagai idola awak dlm membimbing saya..Saya sayang awak!

 Dan syukur..awak hadiahkan Forever nie utk saya..saya akan "Forever" mencintai awak...

Awak yg saya Sayang,,..Hadiah yg awak kasi utk birthday saya baru2 nie sangat membuatkan perasaan saya makin mendalam mencintai awak..Terima kasih yer awak...Saya x mengharapkan balasan kewangian tue..tapi bila wangi berbalas wangi, rumahtangga kita akan makin mewangi bak wangian2 tersebut..saya CINTA awak!

^_^ Sila jangan muntah hijau jer sahabat2 sekalian..ini adalah entry yg sedikit berbentuk syok sendiri + sedikit emosi...sila sediakan tisu kalau uols touching k!..lalalalala...
^_^ Perkataan 'awak' adalah digunakan utk mengindahkan tulisan2 ini semata2..panggilan sebenarnya sure la Abang kan!hihihi
^_^ Mati itu pasti..entah bila..yg pasti, senantiasa berdoa agar dipanjangkan usia..Aminn...

27 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhu..i loikeee..terharu baca!
sweet~

SyaNa said...

so suwitttt
:-)

Gieyana said...

pinky Momma

hihihi..tenkiu2 dear..ai lg lah!aduyaii..tiap2 kali bc sure leleh jer!..

ZarinAziz said...

touching nyer...moga ikatan ini bahagia hingga akhir hayat k...amin

Sidratul Muntaha said...

awak,awak,awak..
saya sayyyangggg awak.
huhuhhu..
apsal arinin aku rasa sumenya syahdu2 belaka?!
mihhahaa..
touching la kak n3 ni
huhu..
aku baru betul arini..
kepala tune bru ok.
semalam jdi raksasa gorgon!

Zana_MamaBatrice said...

sooo sweet....

sayu jer hati....tp itulah kasih sejati kita pd suami kita kan..takkan ada pengganti....

wantie said...

semoga korang wangi wangian sampai ke akhir hayat yer. aku doakan.

Ummi Eisya said...

touching..sweet..romantik..moga terus bahagia..pasangan hingga ke syurga..amin..

mummy_ayu said...

so sweet & romantik..suka...
saya sayang awak juge....

Gieyana said...

Syana

tenkiu2..ada tangkap leleh tak? Hahahah

Gieyana said...

zarinaAziz

insyaallah yang..aminn..

Gieyana said...

sidratul muntaha

saya sayang awak juga..hihihi..
Sy nie mmg emo dr smlm lg..rs sgt touching in deeep of my heart..hahaha..

X pa yang..bwk bertenang2 kan..hihihi

Gieyana said...

zana

tenkiu2..betui tue kan..insyaallah smpai bila2 kan..:D

MrS. F!zA said...

omak aihhh!!! lomantiknya!! kita plk, kalo myk wangi hubby kata tkyah la bazir je..kalo nk bg bg alatan kamera..wah wah wah! ekekek bini plk kalo nk bg, bg la brgn pompuan mcm jam ke, henbeg ke, baju ke..

*hugo tu mcm botol air kan bekas dia

Gieyana said...

wantie

terima kasih kerana mendoakan k..hang pon sm ya..:D

Gieyana said...

ummie eisya

thks yer..insyaallah..same to you too k..

Gieyana said...

mummy ayu

hahaha..skdr melepaskan apa yg tsirat..nnt leh bc n review as history kan!hiii

sy sayang awak juga..nnt wait for my entry ptg nnt k..

Gieyana said...

fiza

hahaha..tenkiu2..for special day jer nih..tp we all kalau gadget kamera anytime ler psl both share kan..unless da extra duit utk tmbah lg satu ka! Hahaha....kalau brg2 wanita cam bj,hbeg or son on nie dier x leh wt surprise lah psl wife dier nie demanding..x kira mahal or murah but mesti kena ngan citarasaku..kalau idak sure ai x mo pakai!kahhh..

Betui2..botol dier cam botol air..tu pon ms beli ai tnya salesman tue mn yg guy suka pakai..hihihi

Yati Lee said...

so loving..;)))

Mama Zharfan said...

sweet & touching! i like ;)

Nad @ MamaZakwan said...

akak...
terharu nya saya bace..
kalu hubby akak bace lagi la camne agaknye ek
huhu...puitis la akak ni, hehe..
bhs simple tp mendalam maksudnya, huhu! i like! :)

Gieyana said...

yati

tenkiu2..u pon loving gak!hihihi

Gieyana said...

MamaZharfan

thks yer..:D

Gieyana said...

Nad

tenkiu2..akak pon emo nie bila bc balik..bila d'ulang..ulang jd mkanin sebak n airmata nk bgenang jer!hahaha..poyo..:P

hb x sempat bc lg nie psl dier busy rini..sure dia tharu gak nih! Nnt jgn ai nk kena pujuk dh la..hihihih..

MyKhalish said...

so sweet... u both deserve each other.. opss bkn both but 3 of u.. *terharu*...

Gieyana said...

mykhalish

huhuhu..thks dear..lm x nmpak kamu kt sini but still in fb kan!hihihi

for u too k!

Farra Dhelina said...

akkk..sedih nyaaa...jgn lah ckp pasal matiii..uwaaaaa....

tp entry ni, so sweet!!