"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 14, 2011

Boss...Nak Cakap..Dinner Friday Night tue mmg sangat best!

Kata2 di atas..ditujukan utk diri sendiri dan kengkawan..seyess sangat best! syukur dengan rezeki Allah..dah rabak poket boss rasanya dier still leh effort kot psl still single! hihihi...At last..ku sudi jd photog but x gigih sgt amik gambar! setakat dua tiga keping psl nk melantak maa!

We all in 1 happy family...ku dok sebelah boss..sebelah boss bebs!

^_^ harap2 boss uols pon mcm boss daku k...baik hati! tp bila kt office mmg serius gak nih! we all kerja mcm library..but kalau dh start jual ikan kt opis nie...mmg kat guard post kt luar tue pon boleh dgr suara teriakan padu maut we all nie! hihihi^_^ boss bknnya bc blog aku pon nih!hahahaha
^_^ nak taw psl full story ker? next week citer aci x? 
^_^ Jangan risau..kat E&O nie semua dessert dier halal k..x da wine yer...but mcm kat Shangri-La tue have to watch out..especially choc cake n yg lelain tue..

7 comments:

Nana said...

beznye dpt boz cm gini
aku kt opis
mmg diam jek
xde ckp2
klw ckp pon hal keje je
seme gitu
wat hal sendiri

Cik Wanie said...

nak kena tunggu next week?
oklah dari x der kan,
hahahaha:)

Gieyana said...

Nana

we all nyer culture mmg cmni..tiap2 kali new year mmg bos banjer utk occasion cmni n tiap2 kali dpt bonus pon we all da mkn2 cmni..syukur2 dpt boss baik ati..

Gieyana said...

cik wanie

hahaha..ok ar dik..x der ms nih..hihihi

E.d.Y said...

ada keje kosong tak kat situ..nak jugak bos baik hati macam tu..haha

Farra Dhelina said...

sama lah kak, fra tempt baru,bos best gile!! hppy sgt2 keje..

mummy_ayu said...

boss ayu ok....baik..tapi tak de la kuar2 makan mcm nie....