"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, February 12, 2011

Contest: Showing Your Love

Saja nak mencuba nasib..mana tahu ada rezeki untuk diri serta Nureen. Hadiahnya nanti boleh tempekkan kat rumah baruku nanti..^_^….




Dan penaja utama contest ini ialah http://www.kufishoppe.com/
http://www.kufishoppe.com/

Mmg Cantik2 hasil daripada penaja..Ku mmg suka kufi nie..nmpak simple, kemas dan moden..sapa2 nak order pon boleh terjah blog KufiShoppe nie yer..Tuan empunya kedai a freelance Islamic Calligraphy Writer and now are falling in love with Kufi Square...turning the most ancient Arabic calligraphy into the modern and contemporary art. Seriusly aku mmg suka Art! suka sangat2 and dulu aku mmg score in Art! ku nk jd arkitek actually but dh tersasar jauh n menjadi seorang yg involved dengan duit..duit..duit! tiap2 hari tekan calculator jer kerja aku!hihihi


Jom kita tengok Syarat-syarat Contest:
1. Postkan satu gambar yang memaparkan kasih sayang anda kepada seseorang…tak kiralah ibu pada anak…kakak pada adik..suami pada isteri..kawan pada kawan…yang penting sume nyer ada ikatan yg sah taw…xmaw yg masih bercintan cintun yer..xmaw..xmaw..
2. Letakkan SATU gambar sahaja dan nyatakan NAMA ANDA&KESAYANGAN ANDA tersebut…citerkan serba sedikit berkaitan gambar tersebut dan kenapa mereka begitu istimewa kpd anda.
3. Contest ini bermula pada 1hb FEB 2011 dan berakhir pada 15HB FEB 2011 (11.59pm)(sempena hari lahir penganjur contest)  Ucapan dari ku ~ Selamat menyambut hari Lahir utk suami yer..moga di berkati, murah rezeki dan berbahagia selalu..

Dan Syarat2 lain sila terjah sini yer.. 
----------------------------------------
So ku pertaruhkan gambar nie... 


Nama: Roziyana Bt Muhamad
Nama Anak : Nureen Najwa Binti Munir

Kenapa Gambar nie sangat special dalam diriku..
Seriusly, mmg tersangat sukar nk captured moments indah dengan budak nakal nie..Gambar nie adalah gambar candid yang di ambil semasa sambutan Anniversary Perkahwinan yg ke 6 pada 19th December tahun 2010. Mr Hubby yang captured kan gambar nie. Sangat touching kan biler lihat gambar nie!! Dan makin besar rupanya anakandaku nie. semakin nakal but penyeri kepada perkahwinanku bersama suami terCINTA. Gambarku yg begitu concern and caring pada Nureen yg menunjukkan Perasaan Sayang dan Cinta yg amat mendalam buat anakanda kesayangan ku..Nureen Najwa. Dan kasih sayang yang amat mendalam khas buat anakanda ku nie mmg ku semai sejak dari kandungan lagi, sure bukanku seorang saja kan..semua bakal2 ibu pon akan jadi macam nie. Teringat masa mula2 ku mengetahui mengandungkan anakandaku nie setelah 2 tahun berkahwin, perasaan ku waktu tue x dapat nk gambarkan macam mana. Suamiku apatah lagi! Merah padam mukanya bila mengetahui ku+ve. Syukur sangat2 pada Allah Taala dengan limpah kurnianya....

Wahai Anakandaku yg tercinta..percayalah, selagi umur ku masih di kandung badan... perasaan kasih, sayang serta Cinta yg mendalam akan senantiasa memekar buatmu....Ummie sayang padamu..sepertimana kasih sayang yg Ummie tunjukkan dalam gambar nie..

...Moga menjadi insan yg berguna, penyayang dan sematkan perasaan yg penuh CINTA pada Allah Taala jua.... ...Lots of Love...Ummie yang amat menyayangimu seperti gambar ini k.^_^
 ------------------------------------------------------------
Hadiahnya mmg lumayan..

TEMPAT PERTAMA:
-Design Nama Anda & Pasangan (Canvas Print)
TEMPAT KEDUA:
-Design Nama Anda & Pasangan (Print A3 Laminated Paper)
TEMPAT KETIGA:
-Design Nama Anda & Pasangan (Softcopy (Jpeg)

9 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

terBAEK!!!

good luck dearr!

wantie said...

good luck. rasa mcm nak join jer. nanti balik belek gambo den dulu.

Farra Dhelina said...

so swt!! gdluck!

eT said...

gudluck...mana tau ada rezeki kan..:)

MrS. F!zA said...

sgt lah sweet!!! mmg suka dr mula tgk lg kt header haitu.. gudluck dear!!

ummisofea... said...

hye...

so suweet...tapi banyak lagi syarat xdipenuhi...antaranya:
-kedua2 banner xde kat sidebar & link
-banner contest xde backlink

nanti,dh update inform erk..

nway...gudlak

ummisofea... said...

hye...

so suweet...tapi banyak lagi syarat xdipenuhi...antaranya:
-kedua2 banner xde kat sidebar & link
-banner contest xde backlink

nanti,dh update inform erk..

nway...gudlak

zura@iwan said...

gud luck....

kasih syg kdg2 x tkeluar dgn pkataan...tp dgn pbuatan....hehe..

nk join bleh..haha...tp mls nk cari gmborr...haha

mummy_ayu said...

sweet sgt pic tu..good luck dear!!