"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 8, 2011

Dinner seawal 6.00ptg bersama Gieyana's family

Fresh from oven saja nie..tetiba mood rajin nk mengupdate citer terbaru..Yesterday we all had da Dinner kt salah satu kedai ikan Bakar famous kat Penang nie..Hammer Bay!

Lunch time, ku tapaukan makanan utk hubby + Nureen dan petang masa hubby jemput time balik keja terus jer terjah sini..Best sket kan!! Tambahan lak perut dah nyanyi lagu dangdut minta untuk di isi..^_^


 Sampan..kalaulah aku dapat naik kt atas nie..sure best nie!ngeee
Cinta hari...Nureen br jer bangun!
 Nie adalah makanan kegemaran Nureen!

Food yg we all makan..x mo ikan..:)

^_^ Perghhh..kenyang siut! itu saja Jalan2 Cari Makan we all yer..
^_^ Minggu ini adalah minggu makan bagiku..this Thurday, lunch date ngan my superior! Then Friday, Dinner kat E&O..murah rezeki! Syukur dengan rezeki Allah..

16 comments:

MrS. F!zA said...

elokla akak mkn byk..bg berisi sikit..hehehe

Gieyana said...

Mrs Fiza

X larat nk mkn byk dik ooii.makan byk mn pon still camni..

SyaNa said...

hehee..tu la ko mkn byk pn gitu je la aku tgk
jeles ok..aku ni smp kena diet2 bagai
hhaaiishhh

NurLailatul said...

sedapnya!

Gieyana said...

SyaNa

hihihi..tue ar..ku mmg susah sgt nk gemuk..igt nk gk gemuk sket..

Gieyana said...

nurlailatul

ok ler..sedap gak..:D

wantie said...

hahaha... memang seronok kalau makan banyak mana pun tak gemuk gemuk. kalau la aku yg bedal mesti besoknya nek la sekilo dua.

mummy_ayu said...

wah..murah rezeki minggu nie.....alhamdulillah...
dulu time ku muda remaja..mcm ko la, makan banyak mana pun tak gemuk..sekarag..makan sikit pun dah naik..uwaaa..nak diet gak nei tapi tak tau mcm mana, bila....

el said...

tajuk n3 tu kan mcm besar je famili gieyana ni igtkan mkn rmi2..ghupenye 3 branak ni hahahaha
cinta hari ke cinta hati :)

Gieyana said...

El

hahaha..lawak lak bila typo error tue..kahhh!..jdnya cinta berhari2 lah!hihii

A'aa kan..mcm besar jer familyku..but bertiga jer nih!hahaha

atty's said...

meleleh airliur nengok semua food nie..

[-suziey-] said...

alhamdulillah..syukur pd rezekiNya..haih menarik btl kerang itu:p

Gieyana said...

wantie

tue la psl..mmg susah nk nek although ku makan cam gajah!hahaha
alaa..hg mkn byk2 nnt diet la balik..hihihi

Gieyana said...

mummy ayu

syukur2 dgn rezeki Allah...tu ar..ku mmg susah nk gemuk since b4 kawin lg..nk gak gemuk sket but syukurlah dgn kesihatan yg Allah Taala kasi nie..sihat n x sakit sana sini although slim melim..huhu

Gieyana said...

Kak Ty

sy pon jd lapar balik lak time2 camni..hihihi

Gieyana said...

Suziey

betui2..syukur dgn rzekiNya...
Mmg sedap kerang dier..bersih jer..:D