"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 22, 2011

Diri Tuan Empunya blog kini dipenuhi oleh Drug yg membantu!

..Allah Taala tarik balik nikmat utk menikmati pertambahan usia nie..Di beriNya sedikit kesihatan yg tidak memuaskan..Itu tandanya Allah Taala sayang kita! Bersangka baik padaNya..Tetiba rasa nak demam!!Makanya dinner romanlentik romantika hanyalah di kedai apek di tepi rumah! kerana selera makan telah menurun dengan jayanya!.boleh ker!!

Dadah yg sedang berlari2 anak di dalam badan tuan empunya blog a.k.a Gieyana yer!!

^_^ Haa...haaa..tue mestilah dah salah sangka tue! Sapa yg salah sangka tu cepat2 angkat tangan!! tue sure nk ckp ku nak kasi adik kat Nureen kan! hahaha..sorry2!!not the right time yet k! Lampu traffic light baru jer bertukar menjadi merah hijau!! lalalala.. Sedikit 18sx disini!hihihi...don't bother k...Gieyana mmg mcm nie! lalalala

23 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hahahaha oopss..

get well soon gorjes!
x mo skip makan obat huhu~

fiza said...

Get well soon ^_^

☆ lieya latif ☆ said...

alahai siannye...mmg tgh musim ni, ramai lak yg tak sihat...get well soon yeak dear...rajin2 mamam obat!~

Gieyana said...

Pinky Momma

hihihi...auw2!!!

tenkiu2 gak mama gojes!..

Gieyana said...

fiza

tenkiu2 dear..:D

Jieda said...

semoga cepat sembuh ye

Gieyana said...

Lieya

thks ya..betul tue..musim skrg nie kan! Rini rs better sket than yesterday..:D

~ yus ~ said...

get well soon. Allah mmg boleh tarik bila2 saja nikmat yang dia berikan pada kita kan. Memang sentiasa bersyukur di atas nikmat dariNya...

Peringatan untuk diri sendiri, sebb diri sendiri pun tgh sakit ni..:(

atty's said...

makan ubat tau ..getwell soon gie.

mummy_ayu said...

siannya buzzday girl tak cihat..rajin2 makan ubat & get well soon dear!!

Yati Lee said...

get well soon..dun notti2..hehe

Ummi Eisya said...

dadah membawa maut!!hahaa..tapi dadah ni blh gunakan..moga cepat sembuh ye..tapi penyakit ni hapuskan dosa kan..

Yati Lee said...

get well soon..dun notti2..hehe

SyaNa said...

aku doakan ko cepat sembuh ek
biasa la baby2 pn kalo nk tambah umur pn selalu demam

padle said...

semoga cepat sembuh kak gie!

gute verbesserung!

nora said...

get well soon dear!!sesekali demam bagus gak..kui2x bleh nak bermanja ngan hubby terchenta...ye x???

nora said...

get welll soon dear!!sesekali demam best gak..bleh bermanja ngan hubby terchenta...ye x??

wantie said...

Ini baru di namakan minum dadah. bukan hisap dadah.

term yg selalu court guna" Memasukkan dadah ke dalam badan" hahaha...

ini bukan penyalahgunaan dadah. Tapi kebenaran menggunakan dadah.

eT said...

haaa...report poliss...hehe
moga cepat sembuh yer... :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

semoga cepat sembuh k...doakan yang terbaik untuk Gie & family

Gieyana said...

Jieda

tenkiu yer dear..:D

Sabahan Bloggers Club said...

Dadah untuk kesihatan takpe.
jangan dadah yang menjahanamlan tu.

Cik Wanie Ghani said...

ingat tue,
ubat jgn ditinggalkan ok...

apapun get well soon ok akk:)