"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, February 11, 2011

Edisi sehingga Menjilat Dinding! Opss sehingga menjilat jari!!

Tengah sibuk menghitung detik2 nak men'dinnerkan diri kat E&O Hotel malam nie..Sapa suruh boss tersalah cakap..Kan dh kena spend  for each of us!!!...Aduyaiii! Malas nk jd photog psl ku nk menikmati makan malam dengan penuh lahap jayanya!! Aci x..mmg malas giler nih! Kalau ku rajin ku snap2 yer..kalau idak...kirim salam jer! Owhh Nikon..ko nak ikut tak dinner ini malam? Nureen + Hubby x leh joint psl nie utk minah2 kt opis jer + sorang jejaka yakni my boss!

Arghhh..out of topic actually! Sedap kan makanan kat bawah nie! Sapa suka sila angkat kaki dan tangan! pastu kalau jatuh lu olang mangun sendili taw! Mood x leh focus buat keja actually! pikiran dh ada kt E&O dngn seafood buffet yg meletopss tue! pastu sure besok garu2 sana sini! allergic maa!.....

Seyess..CFK nie sedap!! nie adalah perkataanku dan Mr Hubby kalau nk pegi sini! x leh bagitau kt budak kecik tue KFC! kalau idak..pengsan wooo! terjerit2 bagai nk rak mengalahkan terompet taw budak kecik tue! aduyaiii!

Then kalau TESCO..we all sebut COTES...dua tempat nie mmg pantang di sebut di depan Nureen..dia dh nampak Mainan..Mainan..dan Mainan! Adeeiii! Pokai makk!

See..seee..sedap kan!kan..kan! kan!..kalau uols nak..nanti p beli sendiri k! hahaha..gurau lagi! sure ler kena beli sendiri kan! sapa nk kasi free! huhu..tp kdg2 ku dpt free..free voucher dr member2 opis! baik kan diaorang!!lalalalala....

19 comments:

eT said...

Me selalu eja jek xnk anak tau.tp asben selalu kantoikn ngan bunyikn apa me eja tu.geram betui.huhu

Fadzillah Kamarudin said...

saya selalu sebut atuk ayam tuk KFC tu...kalau dengar kat anak ke3...mau 'menyanyi' non stop...

Ummi Eisya said...

haha..sama la kes ngan eisya..akukan klu nak ckp ape2 berkaitan eisya depan hubby kena speaking..eisya susah nak faham..klu KFC,aku panggil nak g jumpa atok..hahaa..

mummy_ayu said...

baru je makan malam tadi..so ok je la...yum yum..

☆ lieya latif ☆ said...

peberet mia ni...tak sah kalo dlm seminggu tu sekali tak pi kfc......ikut tekak kite cepat muak...tapi budak2...kalo dah minat...ari2 pun sanggup mkn heheheh

mummy_ayu said...

lupa nak komen tadi, ku dah selamat pos brg untuk mu...
ayu guna alamat yg ari tu gie pos brg kat ayu tu..nanti dah sampai alert ye.. :-) hope u like it!!

Gieyana said...

eT

tue la psl kan..mmg kalau nk g sini kena senyap2..budak2 mmg suka tul!

Gieyana said...

fadzillah

hihihi..budak2 mmg sinonim ngan atuk ayam nie kan! Anakku pon sm! Aduyaiii!

Gieyana said...

Ummie Eisya

hahaha..sabar ja kan! Tu la psl kan..tp kan kalau ku speaking2 nie krg dier ckp..Ummie nie bisinglah!hhahaha..

Budak2 mmg suka giler ngan kfc nie kan!huhu

[-suziey-] said...

hahhahahha..wei sama ngn aQeel..bkn tesco jek..nk sebut giant pn "jai" hahahah xnk bg dia paham..klu x lori menanjang..hahhahaha

Gieyana said...

suziey

hahaha..sama2 ngan Nureen..nk menan memanjang! Bkn nk beli pon..nk cuci mata jer..tp ku x larat nk tunggu! Huwaaa....

I-sya said...

aku lum pernah lagi la terbalikkan ejaan tu. biasanyer kami mengeja tp jgn eja penuh sbb dia ble tau. kikiki..

tapi ku skang muak giler mkn fast food. prefer western lagi sbb boring giler dh mkn fast food ni yg selalu la jd pilihan di dara tu.

wantie said...

hahaha.. ckp terbalik. teringat masa Amirul nak sebut Scooter dia terslah sebut stooker. berbahak bahak kami ketawa dalam keta.

Naper ek, aku tak ngidam menda ni bila ngandung ni? tengok gambo ni pun tak tingin gak.

Yang dok dalam pala ni, Som tam ngan kerabu mangga jer.suggest sat kat mana som tam best di penang ni.

wantie said...

hahaha.. ckp terbalik. teringat masa Amirul nak sebut Scooter dia terslah sebut stooker. berbahak bahak kami ketawa dalam keta.

Naper ek, aku tak ngidam menda ni bila ngandung ni? tengok gambo ni pun tak tingin gak.

Yang dok dalam pala ni, Som tam ngan kerabu mangga jer.suggest sat kat mana som tam best di penang ni.

ALoNa CintamaniszLite said...

kfc?? ermm...abg akak ni tak brp suka sgt gi kfc..dia kata ayam goreng tu berminyakkk sgt, tu yg jarang masuk situ. Tambah2 anak2 dh besar2 pjg..dorang pun paham ler..ngee

E.d.Y said...

dah lama tak makan KFC

ieda said...

uish agak lama jugak x makan nie .. sebulan kena sekali makan kann .. layannn ;)

nanti akak nak cube resepi baru dia tuu yg cam donut tuu :))

Farra Dhelina said...

hahahaha siap ada kod2 lagi ye..hahaha..adoiii sabar je lah.. dap nya aym tuhhh

zura@iwan said...

lama x mkn kepci...