"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, February 20, 2011

Gieyana Giveaway is Officially CLosed!

Buat Semua..My GA is officially closed @10.02pm..So sebarang penyertaan selepas masa ini tidak akan di layan..So besok akan ku publish hadiah2 nya yer..So tunggu...

For those yg joint, terima kasih banyak2! Woww..penyertaan yg sungguh luar biasa..Above 200+ penyertaan dikalangan kengkawan baru dan kengkawan lama..

Kalah dan menang tue adatlah kan..Yakin pada rezeki Allah...So ku akan buat second visit for those yg joint GA nie..No worry k!

Good luck again!!

8 comments:

padle said...

harap2 menang la..

#cross finger..

hee..

umiliza989 said...

saya pun sam juga..........hope berjaya

Gieyana said...

Padle

insyaallah dik..yakin pd rezeki Allah k..

Gieyana said...

Umiliza

Insyaallah dear..gd luck k!

eT said...

okeh...waiting...:)

Gieyana said...

hihihi..thks2

CuTeMiUt78 said...

tak dan nak join.. apa pun good luck pada yg dah menyertai

Gieyana said...

cutemiut

tu ar..x pa..next time kalau ku buat lg ,joint k...mmg lama giler ku kasi dateline GA nie..