"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 21, 2011

Gieyana Giveaway ~ The Prize's

See see...kan ku dah kata...hadiahnya lumayan! kesemuanya adalah di tanggung oleh tuan empunya blog yer!  Sumbangan yg sangat tulus dan ikhlas..Moga murah rezeki tuannya nih! lalalalala...sket verangan k!

Ku dah increase FM nie Sebanyak &7 FM utk yg bertuah...Siapakah itu?? Kamu..kamu dan Kamu kan?? Yakin pada rezeki Allah Taala k..^_^
 4 FM dari bear2 yg comel ini..ada En Singa..Ayam..Hippo pink dan Rusa...boleh letak atas PC kat opis gak nie!!
2 EDT Perfume from The Body Shop, Chymara & Velique each one is RM48..dan 2 Showel gel from The Body Shop, Dewberry Mure Sauvage dan Moringa Showel Gel..Siapakan yg bertuah itu? adakah kamu..kamu dan kamu!

^_^ Ku dan nyatakan dalam entry GA ku sebelum nie!!.Jangan salahkan aku yer psl mmg dh nyatakan kt entry nie.."Memang Senang dan Jangan Buat Senang kay"! So for FM..Mr Random will help to select dan for The Body Shop prize, will be base on the dot..dot...dot! So tunggu resultnya nanti k..

25 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam..dpt FM kt atas tue pon dah sonok sgt!!!

Huda said...

insyaAllah, rezeki semua Allah tentukan :)

Fadzillah Kamarudin said...

bestnya hadiah...

syufaa said...

hihi..adiah best..spe la yg brtuah tu.. :D

mummy_ayu said...

hadiah best tu..harap2 ada rezeki..
glad brg dah selamat diterima.
takde apa2 pun..and bukan niat nak balas2 tau..memang time beli FM PD tu ingat kat Gie, so..tu yg kasi tu..plus b'day Nureen so jumpa that things..for girls ok kan..
hrp dia suka..

SyUhAdA said...

wah..
besnye hadiah..~nak mng..~

SyaNa said...

cute nye bear tu
nak!!!!
hehee

eT said...

wahhh....meriahnyer hadiah...coppp...nak yg tuh...

Fairuz Fazilah said...

saya ada chance tak nak menang????please!!

wantie said...

lumayannya nyer adih tu.

ZarinAziz said...

suker fm bear tu!!! en. singa yg comey....

ZarinAziz said...
This comment has been removed by the author.
Gieyana said...

azatiesayang

insyaallah dear..hope ada rezeki nnt k..

mamaqari said...

bestnyer hadiah...moga ada rezeki..aminnn

el said...

comey giler FM animal tu x dpt perfume dpt tu pun ok gak...tp kalo dpt perfume mmg rezeki bb...heheh wangilah mama kamooo kahkahkahhh best..tp kalo x menang pun xpe....biasalah tu kan hehehehe

MiMie AddNin said...

sanagt best la adiahnye..
nak..nak..
hahhaha

nanakimie said...

moga ada rezeki nana dapat FM..amin:)

Zue AnnaLeeya said...

mmg lumayan tuh... hrp2 bertuahla... he3..

padle said...

tetibe rase cam xde harapan...:(

Cik Wanie Ghani said...

wah,
hadiah2nya sgt2 best especially Body Shop ngn FM itew,
suker tgk;)

Yati Lee said...

waaaaaaaaaaa..sumany besh..klu dpt lg besh..huhuhu

Ummi Eisya said...

best tu hadiah dia..klu dah rezeki tu,insyaAllah..

azleen said...

waaaa best nyer sumua...

aNiM said...

bestnye hadiah..
nak..nak..
hehe

azura samsuddin said...

dpt saguhati tu pun dah kire besh tau hehehe