"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 28, 2011

Gieyana Giveaway ~ Toy’s Fridge Magnetic

Assalamualaikum…seperti yg di tunggu2..uols sure x sabar2 nak tau pemenangnya kan!..
4 Pemenang bagi FM Toy yg comel2 kat bawah nie adalah…
DSC_1204
84

  • (84) Inahasan (Singa yg comel)


  • 86




  • 199
    (199) Shadow_Zelo (Rusa cute)
    TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG!
    DAN PADA SEMUA PESERTA GA DIUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KERANA MENCUBA...
    PERHATIAN:
    Kepada semua pemenang, sila emailkan nama dan alamat penuh anda untuk urusan penghantaran hadiah selewatnya Selasa (1/3/11) jam 3.00PM...
    email: roziyana.muhamad@expeditors.com
    jika lambat, pemenang baru akan dipilih...
    harap maklum...
    Keputusan utk Grand Prize akan di umumkan besok yer…Winking smile

    16 comments:

    syana & ilia said...

    nak badak sumbu kaler pink bleh??
    hehe tq :-)

    ♥♥azatiesayang ♥♥ said...

    Tahniah pada semua pemenang!!

    eT said...

    tahniah semua.. :)

    ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

    congratz winners =)

    Nad @ MamaZakwan said...

    congrats sume!
    ama ku tiada di mana2, huhu =p

    kakngah said...

    tahniah pada semua pemenang...

    Ummi Eisya said...

    ala..nak yg ni..tak ada rezeki tul la..sedihhh..hihii

    Nana said...

    ala xde nama aku ehhe
    tahniah yg menang

    SyUhAdA said...

    yeay~!

    nme syu ada..

    tQ sis..

    jap nk emel..~

    Hana Kirana said...

    no bertuah tak mucul juga.. tahniah wt pemenang

    Farra Dhelina said...

    taniah pd pemenang!!

    transformed housewife said...

    tahniah utk yg menang.

    mummy_ayu said...

    tahniah jugak pd semua yg menang!!

    ieda said...

    pun x der ..
    tahniah semua :))

    ♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

    wah comey la FM tu....nak satu boley?

    umiliza989 said...

    mana tau ader lucky..
    heheheheh