"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, February 20, 2011

Happy Birthday to Me!!..

Alhamdulillah..Syukur pada Allah Taala psl still dapat menghirup udaraNya.. Dan bahagia bersama2 dengan orang2 yang ku Sayang..Syukur, Di beri peluang bergelar Ummie kepada Nureen, Syukur, menjadi Isteri kepada kekasih hati ku yang ku cinta, as know as Suami tersayang..Syukur kerana menjadi Anak kepada kedua ibu bapaku dan menantu kepada mertua yg tersayang...

Dan juga Syukur dengan kesusahan dahulu, kesenangan kini yang ku perolehi...Bersyukur dengan kekecewaan dulu, di ganti dengan kegembiraan sekarang, Bersyukur dengan kemiskinan dulu, diganti dengan sedikit kemewahan sekarang ..Dan paling bersyukur, punyai suami yg membimbing utk bekalan masa akhirat kelak!..meskipon diriku bukanlah seorang yang sempurna dari segi emosi, dan bla..bla..bla...

Dan seiring dengan usia nie, makanya...Perubahan adalah sgt penting utk menjadi lebih baik dari hari-hari yang sebelumnya.

Kesemua2 photo nie mmg ku sayang..kegembiraan yang Allah Taala pinjamkan..insyaallah Hingga Ke Akhir Hayat...:D
 Ku suka this...
 This..
 This..
Dan This....

♫♫Happy birthday to me...♫♫happy birthday to me...♫♫happy birthday to me....♫♫happy birthday to
Me.. ♫♫
^_^ Hihihi..menyanyi utk diri sendiri!lalalalala....
^_^ Tak kisah umur berapa pon kan..yg pentingnya bersyukur dengan Nikmat yg sempurna yg Allah Taala pinjamkan ini ..Sesungguhnya daku terlalu Kerdil di sisiMu..

42 comments:

Cik Wanie Ghani said...

Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan kamoo,
Allah selamatkan kak Gieyana,
Allah selamatkan kamoo..

~happy birthday akak~
moga panjang umur & dimurahkan rezeki & diberikan sihat tubuh badan.......
*muah muah muah*

psssst,ok saja wanie masuk blog akak...

Connie said...

Happy Buffday Gie...
semoga dimurahkan rezeki, dipanjang umur... Aminnnn...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ari ini ari sunday
kemas umah nak buang hama
pinky momma nak say eppy bday
smga gieyana sentiasa jd hot mama

yayyy eppy besday larling..
ok x pantun utk besday mama? hiks

eh byk la gbr u pakai shades..
jom lar join my GA
mana tau kamu yg kami cari..ecehcehceh..jom jom

http://eppyphamdiary.blogspot.com

Gieyana said...

Cik Wanie

Thks yer dear..Amin..

Owhh ok yer..stgh owg x leh masuk..psl virus tue!huhu

Gieyana said...

Connie

Thks yer...Aminn..:D

Gieyana said...

PinKy Momma

Wahh..touching with ur pantun! cute jer n kreatif!..hihi..:D

Thank you so much yer...owhh..nnt kita cr lg gmbar2 yg best n insyaallah joint k..:D

liana said...

Hapie besday to you...semoga pnjg umur,dimurahkan rezeki,di permudahkan urusan n dimakbulkan segala permintaan..

psst..besday yg keberape nih...hehehe

zura@iwan said...

slmt ulangthn kelahiran yer.....

semoga dipjgkn usia...murah rezki...dan bahgia stiasa bsama dgn org2 yg tsyg...amin..

nak adiah "penampar" secara lembut dr aku ke? hahaha

Farra Dhelina said...

slmr hr lahir kak!!

Nana said...

happy birthday gie..
meh aku tlg nyayikan hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat UlangTahun..
Moga pjng umur & dimurahkan rezeki..
&semoga kebahagiaan itu sentiasa bersamamu..AMIN!

zilla said...

epi birthday gie..

semoga epi selalu..tp kite tgk pic awk pun, awk mmg dah epi dgn 'anugerah' yang awak ada.. ;p

Syima Emi said...

happy birthday kak gie! semoga dipjgkan umur, dimurahkan rezeki dan hepi sokmoooo...

♥MAMASYAZA♥ said...

happy birthday, semoga dipanjangkan umo, dimurahkan rezeki, kesihatan yg baik, n happy selalu bersama keluarga tercinta

cikpuanhady said...

happy birthday dear..

Jom skodeng : Kami & Swiss, Apa Cer?

AkMa said...

happy birthday to you
happy birthday to you
happy birthday to gieyana
happy birthday to you...

semoga dipanjangkan umur, dipermudahkan rezeki dan sentiasa bahagia bersama-sam keluarga tersayang..

happy b'sday gie..

AINA said...

Apy birthday rozie..kakina doakan semoga rozie dimurahi rezeki sll..kalu ada keke lbh tu, pos la mai betam yee..hahahhaha

Naimah SiDiK said...

Hapy besday G ...
May Allah bless u n fmly!..
Wish u all da best

nora said...

hepi besday Gie :)....hope everything goes smooth sailing...:)

shi3la said...

Hepy besday Gie, Moga kebahagian akan kekal bersamamu hingga ke akhir hayat..May Allah bless you and family..Amin

Nad @ MamaZakwan said...

happy birthday kak gie :)

amyeryn said...

happy busday gie..aku suka tgk smua gmbr2 ko...romantik

mamalieyna said...

Happy dan happy dan happy besday to u! ^_^

hope success selalu k!

Gieyana said...

Liana

thks yer dear...ouchh..birthday yg ke 30-an!hahahaha

Gieyana said...

zura@iwan

tenkiu2..touching bebs! X sgka cepatnya ms blalu dn umur makin meningkat kan!

Ouchh..buat susah2 jer..mmg cantik 'tamparan' kamuu tu! i likeee!

Gieyana said...

Farra

thks ya dear!

Gieyana said...

Nana

macih2..thks ya..siap nk nyanyi utk aku lak!hihihihi

Gieyana said...

Lily

ouchh..terharu! Thks ya...

Gieyana said...

zilla

thks ya dear..insyaallah dgn kegembiraan yg Allah pinjamkan ini..

Gieyana said...

syima emi

macih2 dear..:D

Gieyana said...

mama syaza

macih year dear..

Gieyana said...

cikpuanhady

thks ya..:D

Gieyana said...

akma

macih year dear..tharu dgn kata2mu..utk maku juga taw! Thks again ya..

Gieyana said...

kak ina

macih2..ouchh..kek extra dh x da la..nnt kalau sy g umah kak ina sy kena bw kasi kt Ain k..hihihi

Gieyana said...

naimah sidik

tenkiu dear!

Gieyana said...

nora

macih year dear..u too k!

Gieyana said...

shi3la

thks bebs..tharu! U too k..:D

Gieyana said...

Nad@mamazakwan

macih2 dear..

Gieyana said...

amyeryn

macih2 dear..photo ko pon sm taw!

Gieyana said...

mamalieyna

macih2 dear..u too k!

eT said...

smlm dah tgk en3 nih...xsempat nk wish...hehehe
wish ari ni pon ok kan...
hepi belated besday... :)

MrS. F!zA said...

happy belated birthday akak ku!!

moga kamu dikurniakan kesihatan yg baik, rezeki yg melimpah ruah dan rumah tgga yg bahagia..aminn