"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, February 22, 2011

Hitam itu Menawan!!

Owhh..rasa teruja di sini..Si Dia berikan daku hadiah birthday!! Nak cakap kat awak..terima kasih banyak2 yer..Selalunya mmg x der hadiah dari orang lain masa birthday nie selain Si Dia tersayang...Hubby lah!

 See...seee..kan ku cakap..Hitam itu Menawan! Seyess..cantik giler wrapping nih..I likee!

Si Dia kasikan daku..kad birthday yg comel..Pin baju yg cantik dan album gambar! mentang2 u taw ai suka amik gambar noh!..hihihi

^_^ Si Dia adalah sahabatku..Terima kasih sahabat! Buat susah2 ajer...daku sgt berbesar badan hati menerimanya...Moga perjalanan hidupmu di Permudahnya yer! Slalu dok email berantai jer bila nk share something kan!..nk YM x dpt dik non psl x sempat lah nk layan..nnt ku kena tangkap lak!hihii..tmbah lak kalau ku dh duduk kat kerusi ku kt opis nih, mmg dh ber'akar bebs! x leh nk gerak! berdekah3...
^_^ Zura..nak cakap..Terima Kasih Banyak2 yer!!..uols nak hadiah ker? p cari Zura k! hahaha...just joking!

^_^ Iklan sat..still dlm misi menerjah entry2 yg joint my GA yer...

11 comments:

SyaNa said...

suspen jek pesanan ko kt zura tu
hehee
ade ape2 ke??

Gieyana said...

Wei..ku mmg suka kacoo dier! psl dier suka kacoo aku!hahaha..ishh x der apa2 ler...sj suka suki jer nih..hihihi..^_^

atty's said...

beshnya ada kawan yang baik hati mcm zura..

alyyani said...

korang bff mmg best. birthday pun dekat2 kan? ;)

mamalieyna said...

waaah mmg menawan...^_^...nak ngendeng ngan zura gak aa...besday dh dekat ni, next month..ngee ..tahniah! ^_^

~ashikinZainurdin~ said...

comelnye..(^^)..oyer..salam singgah..:)

eT said...

mesti xsangka2 kan...
bestnyer dapat hadiah...

Farra Dhelina said...

wawawawawaaaaa mmg menawann!!

zura@iwan said...

sama2...adiah besa je tu....hrp hg suka la yer....aku x taw nk kasi apa...smbr album tu sbb taw hg suka amik gmbr...kakaka..

terima kasih kerna mdoakan aku....semoga hgpa pon memperolehi kebahgiaan di dunia n akhirat ye....

semoga mjadi sahabat selamanya,..

hepy bday......

ALoNa CintamaniszLite said...

Panjang umur..murah rezeki..
erm..ni ler antara rezeki2nye..hehe..

wantie said...

untung nyer dapat adiah dari zura. hehehe.. semoga persahabatan terus berkekalan.