"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, February 20, 2011

Kenapa Nureen? Dan Bukannya Daku! Owhh...

Syukur2...Another BE for Nureen..TAPI..kenapa bukan daku?? Compare blogku dgn blog Nureen yg followernya hanya 30+ jer..n UV pon sikit jer..but dier punya Bintang more than blogku!..arghhh..jeleslah!

Tak yah Hide lah...Ku berblog not for $$$..just for fun dan Nuffnang adalah tpt ku utk check traffic gak..:D
Aperpon thks to Nuffnang psl kasi Nureen $$$...

^_^ HB dh x der kt blog ku nie...ku dh remove..hihihi

14 comments:

Cik Wanie Ghani said...

oklah tue kan,
ini namanya rezeki anak wahai kakakku,
hihihi:)

Nad @ MamaZakwan said...

kita serupa...kita serupa... (nyanyi sket) :)

ibu_Arifa said...

murah rezeki nureen.. :)

kiwi said...

ok lah tu, ada jugak rezeki dpt BE :))

Mama Zharfan said...

me tau jwpnnya -- sbb blog nureen tu category blog baru--nuff punya latest practice--bagi BE kat blog2 baru tak kisahlah UV 10 or 1 sehari pun :p

Gieyana said...

Cik Wanie

Syukur2 kan..:D..just for fun jer ni dik..:D

Gieyana said...

Nad

Hihii...:D

Gieyana said...

Ibu_Arifa

Thks yer..:D

Gieyana said...

Kiwi

Syukur2..:D

Gieyana said...

MamaZharfan

Owhh..blog Nureen mmg lama dh, since 2009..cuma kategori dier lain than my blog..dier more to photo upload jer...not daily life story..:D

EdY Zaidi said...

nuffnang macam sengaja bagi kat blog yg xaktif sngt...macam dieorg nak kaut untung banyak je

amyeryn said...

rezeki2...

mamalieyna said...

kite pun dh remove hB, ada kejap jo..

oooh gitu plak eh, eina lak kalau blog contest, lgsg takdo..hu~

wantie said...

yezzz.. ku sokong. aku pun berblog untuk fun & kept all the memories like a open diary not cause of money.