"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, February 12, 2011

Ladang Ternakan ~ lama giler x terjaga!!

Tetiba x der kerja nak d buat..lama giler x terjah kebun aku nie! Kebun mengisi masa lapang dedulu..skrg dh malas psl syok layan blog...masuk FB pon takat ronda2 n belek2 jer..Nak update status pon malas..

Hari ni saja tengok2 kebun aku nie! Jutawan bebss!

Cantik tak ladang aku?? lalalala...setengah owg dh addict ngan FV nie..dulu aku addict ler..but skrg tidak lagi!

14 comments:

alyyani said...

dulu mmg hot FV ni. skang aku rasa mcm tak mendapat sambutan je. tp tatau la budak2 kecik kan. sure layan game2 ni. hehe..

Nana said...

bese la mula2 dulu
seme pakat ketageh fv
smpai keje kt opis pon tak buat
sebok game manjang hehe
tp aku mmg xpernah terjebak
sebab aku mmg xreti nak main hehehe

leadleedeea said...

hi sis~!!! miss u~!!!
lead tak reti main game ni..haha~!! but my sisters semua da addicted :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik...kita pun baru je kembali aktif...tenet kat rumah tak alaju so nak loading lamabat sikit kat opis tak leh open...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

yana layan 2 game saja tu ja fv ngan fashion.. best sgt..

tapi lani dah tinggai dah.. sebab rasa tak dan.. kalo free curi2 main gak

zura@iwan said...

ku x penah tlibat pon...hahaha...

Gieyana said...

betui2..dulu mmg hot fv nie..ku suka gk layan! Skrg dh mls dh!hihiih

myb remaja2 skrg suka kot kn!heheh

Gieyana said...

Nana

betui2..ku kt opis mmg block fb..suma owg x leh msuk!kekekek

tp mmg betui ar..bila dh addicted ngan fv nie mmg keja x jln..

Gieyana said...

Lead

miss u too! Lama x dgr khabar brita..:D

hihihi..sek bek Lead x pndai..kalau idak mmg addict nie..hehehe

ya ker! Sure syok layan fv nie kn:.

Gieyana said...

Anje

oic..kita mmg jrg dh main skrg nie..x da ms n x addict dh..hihihi

Gieyana said...

Yana

sy layan FV nie jer dulu..skrg dh x layan psl x da ms gak!hihihi

Gieyana said...

zura@iwan

sek bek hg x terlibat lg..kalau idak addicted bebs!hahah

mummy_ayu said...

ayu pun dulu addict jugak, sejak FB games kena block kat opis kureng la..bila balik kg je..layan kejab2...

mummy_ayu said...

ayu pun dulu addict jugak, sejak FB games kena block kat opis kureng la..bila balik kg je..layan kejab2...