"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, February 23, 2011

Mummy Ayu ~ Saya nak cakap, saya sayang awak...^_^

Ku sangat suka hati...terima parcel nie dengan penuh rela hati...Terima kasih yer.. Syukur kerana di kurniakan sahabat2 yg baik walaupon tidak pernah bersua muka lagi kan!! Thanks Dear!!

 Dia sangat kreatif..Ouchh I like its psl pic saya di sini...
 Dan pic Nureen juga...ouchh sangat touching! Kamu mmg kreatif lah!! ^_^
 FM dari PD dan Love yg comel pemberianmu..Terima kasih sahabat..
Dan for Nureen's belated birthday..ouchh sgt touching juga..actually this is the third gift yg Nureen dpt fr her birthday..Ku kasi kasut Poney dan http://ceriterayanzur.blogspot.com/ kasi Nureen $$$..

^_^ Ku sayang korang semua..ku sayang kamu, kamu, kamu,kamu, kamu,kamu, kamu , kamu, kamu, kamu, kamu, kamu dan kamu serta semua yg selalu datang sini dan follwer ku...^_^..nak senaraikan semua panjang lak..I'm sorry!
^_^ Buat Mummy Ayu..terima kasih sgt2 for ur gift nie yer...^_^

12 comments:

ibuayahdamia said...

wahhh alhamdulillah...
rezeki tanpa disangka...

mummy ayu memang kreatif tau!!
suka tgk dia buat2 kad ni

Nana said...

rezeki tu
nureen pon dpt adiah juga

*∽ IZAN ∽* said...

harus terharu kalau ada kawan2 yg ingat cam nihh!!! uhuhuhu

Zue AnnaLeeya said...

bestnya dpt adiah.... nureen pon dpt... sukerla dia kan???

ieda said...

alhamdulillah rejeki nureen nak dpt adiah dari kawan2 alam maya nie ..
suke kannn rasa cam dihargai sgt2 .. bila teman sekeliling x pulak hargai mcm nie huhuh

Farra Dhelina said...

aaaaaaaaaaaaaa..kakkkkkk terharu jugakkkkkkk...

rasa mcm nak trbang ke penang ajeeeeee....

nnti klu jln2 penang nk cr akkk...

syg kamu jugeeeee ;-)

Edy Zaidi said...

wah..bestnya dapat hadiah

eT said...

bestnyer dapat hadiah...
rezeki tuh..

mamalieyna said...

waaah harus la terharu weeeh...^_^

kreatif mummy ayu tu...comel2 pulak tu..rezeki...^_^

sayakah salah seorang kamu di situ..hehe..

Cik Wanie Ghani said...

itew namanya rezeki akk dan anak,
yup,
nampak dia sgt2 kreatif,
hihihi:)

mummy_ayu said...

glad u like it dear...
sayang kamu jugak...
plan nak gie bukit merah ujung tahun nie..harap2 leh jumpa dgn kamu & Nureen yg comei tu

MrS. F!zA said...

uwaaaaa kita tk syg ke??huhuhu