"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, February 4, 2011

Pecutian yg Santai..

Rasanya cuti nie mmg tersangat2 bermakna walaupon masa yg sgt terhad. Byk tempat we all bertandang..Umah mother in law, my parent & lepak2 kat weekend house juga. Then yg bestnya, dapat juga jumpa blogger walaupon tanpa di rancang..Sgt2 best!..Penang> Kedah dan besok menuju ke Ipoh..perghh suka2 walaupon besok short holiday...

 Besok sure Nureen sgt2 hepi psl akan ke pantai gak..
 Dapat layan dier main pasir camni...
Kalau sempat..nk juga bawa dier main kat playground..:)

^_^ Suka2..akhirnya stickerku dh berjaya di tempek.nnt ai Up sini yer hasilnya..:D

16 comments:

Farra Dhelina said...

oh jumpa kak nana ek?

Gieyana said...

Farra

X..x jumpa dier psl waktu x mengizinkan..:D

My Special Mall said...

nureen seronok ek main pasir ? :)

Mama Zharfan said...

pic main pasir tu sgt comel!!

mummy_ayu said...

wah..gie main pasir jugak..seronok kan layan anak2...
dear..of coz u leh join contest bday Ian tu...nanti join tau!!

TiKa LEh said...

pergh, cuti sakan ni..

E.d.Y said...

eh2..tu siapa yg main buai tu?yg kecik pulak tolak yg besar...huhu

MataHati @ MH said...

sweet betul gambar main pasir tu..
err..mcm mamanya terlebih excited main pasir..huhu

e.l.i.z.@ said...

wahhh p pantai! boleh la suh nureen pegang² pasir heheh

Gieyana said...

my special mall

a'aaa..nureen mmg sinonim ngan pasir..antang jumpa!huhuhu

Gieyana said...

mama zharfan

thks ya!

Gieyana said...

mummy ayu

betui2..bdak mmg betui2 suka main pasir kan! nureen mmg addicted ngan pasir..

Ok nnt ai joint k!

Gieyana said...

tika leh

alaa..cuti biasa2 jer nih..:D

Gieyana said...

edy

hihihi..bapa budak buang tebiat n anak juga buang tebiat nk buaikan bapanya!hihihi

Gieyana said...

mata@hati

tks ya! Hihihi..dua2 excited nieh..:D

Gieyana said...

eliza

a'aa..Nureen mmg suka pantai..mmg comot kalau g sana..hihihi