"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, February 18, 2011

Pelayan Di Masa kesunyian..

Suka tak uols dengan benda nie??? Sure kalau kanak2 or remaja mungkin terlampau suka..But, dewasa pon sangat suka taw! Siapa??  Kalau kamu..kamu dan kamu suka...sila angkat tangan yer!! Nie haa..Si Dia bila menghadap benda nie, ku mmg terabai! mau majuk lah! hihihi..

Mr Hubby's PSP..ada sapa nk pinjam ker? hihihi...Sorry, ku x berapa minat dan tak tau main actually...TAPI..Nureen tau gak godek2 benda nih! Budak2 kan..mmg cepat benor belajar!

^_^ Aku lebey suka layan blog..

17 comments:

Cik Wanie said...

nasib baik wanie x der abg @ adk lelaki,
kalau tidak comfirm kan....

yes,
baik layan blog kannnn;)

fariza zulaika said...

ouh,,bestnya..
nk satu..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nureen..aunty pinky nk pinjam leh? kita main sama2 jom..mama dh sibuk berblogging tu..jom jom hehehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

nureen..aunty pinky nk pinjam leh? kita main sama2 jom..mama dh sibuk berblogging tu..jom jom hehehe

miera said...

hubby miera suka layan ps3..smapai boleh berjaga samapai pagi main benda alah nie.hu.huu ggrrrrrrrgg..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

mesti kena ada ni..

ieda said...

uishhh budak2 bab2 mcm nie memang pandai dikk ..
zahrien pun dah pandai godey2 hp tau .. kalau ada psp nie lagilah ligat ekkekek x heran kann

SyaNa said...

budak2 skrg ni mmg pandai godek2 dr kite
aku nasib la laki bukan kaki psp sume game2 ni
sbb aku rimas kalo org yg dok ngadap game2 ni
hahhaa padahal jeles sbb aku xreti main :p

el said...

den dr dulu x suka main game...hahahaha
x reti...kehkehkeh

Farra Dhelina said...

yelahh..layan blog lagi best..hehe sehari tak bukak, tak keruan rasanya..

wantie said...

Amirul asyik dok mintak benda alah ni ler. Aku tak nak kasi, bukan apa, sat penyakit M, menyerang.

Maklumlah budak sekolah kan. Aku saja tak nak ajar dia main benda benda cenggini.

Kawan aku pun anak dia dah kena penyakit "M" bila anak dia asyik main benda alah ni.

Last, dia simpan semua dalam kotak, time cuti sekolah jer dia keluarkan...

Aleyn said...

Saya pun tak berapa gemor sebenornyer...tapi kalau dah connect kat TV...layan kan jugak....

Salam kenal

mama tisya said...

aku pn tk reti..tp bdk2 mmg suka..bpk bdk pn suka..kusyuk je kalo dpt ngadap PSP

[-suziey-] said...

aku pn xpandai main wei..hahahaha..menyampah btl..byk no button..klu budak tu kejap je blajar camne nk main..haih,...kt mak mak ni layan blog aje la..keekke:D

J@J@ / Bini The Rock said...

anak sedara aku sebok menagih menda alah ni. Sanggup simpan duit raya nak beli sdri (sbb abah dia mmg tak kasi muka..aku lagi laaaa)..

xD

ALoNa CintamaniszLite said...

erm..anak2 akak mmg tingin sgt ngan mende ni..tp tak terbeli ler..mahaii..
Bkn leh beli satu..kang berebut2 lak nunggu giliran..huhu.
Takkan nak beli sorang satu..mak aii!! mcm ler byk duit sgt, kan..huhu..
bg dorang main ps2 aje ler kat umah.
Jd, ler..asal dorang jgn abaikan pelajaran, dah ler..ermm..

mamalieyna said...

taktau nk layan, sbb tak do..hehe..