"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, February 27, 2011

Saya Dan Kereta Control…

Abah belikan kereta control utk saya semalam kat pasar malam...Murah saja..Hanya RM16 selepas di tawar...So, balik jer rumah..saya kusyuk melayan...Ummie ambil gambar pon saya x perasan...^_^

DSC_0123

Saya tumpang lalu iklan kat sini..Ummie malas nk update blog saya lah lately…Open-mouthed smile

8 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhuhu khusyuknye nureen..
eppy weekend larling~

Farra Dhelina said...

wah dpt krta ctrl yee... ha tu tahan bpe lama je tu?? heheh

Ummi Eisya said...

nanti suh ummi beli lagi ye..wat koleksi..ngerr.:p

Edy Zaidi said...

hehe...teringat kat anak buah..dia xpandai cakap kete control, dia cakap kete k*nt*l..hehe...

MataHati @ MH said...

alala...comelnya gambar tgh tekun melayan rc. pakcik pun selalu main kereta control ni bila tgh tension..huhu

wantie said...

Tekunnya melayan keta kontrol tu. Kalau abang Mirul 2-3 hari jer. pas tu, jemu la. hehehe..

Nureen jgn ikut pangai dia tau.

e.l.i.z.@ said...

heheh mmg kusyuk main kete control

CuTeMiUt78 said...

wah... kemain lagi nureen ya... nanti nak gak buat n3 pasal keta control mirul