"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, February 17, 2011

Seharian bersama2 di office mmg tak mencukupi, makanya we all proceed for Dinner kt E&O Hotel bersama2..

Perghh..tajuk begitu panjang sekali..Teruja di sini sesungguhnya! New Year Dinner we all kali nie mmg happening! Sungguh!!!..before nie pernah had kat The View- Equatorial, Restoren Kampachi - Hotel Equatorial tue, Dkt Dome, Dekat TGI Friday..entah kat mana lagi..tidak ler se happening nih! kali nie mmg we all jadi giler2! mybe terlampau lapar or sudah over dose!kahhhh!..

 Dekat Lobby..cantik kan!nk beli satu ler nnt chanderlier nie..

 Nie decoration dkt entrance restoren nie..^_^ lebey kurang mcm Restoren Spice2 Market kat Shangri-La

Gambar nie lagi..di ulang tayang yer..thank to meja nie psl kasi Nikon aku menempekkan dirinya!lalalala
Ada live perfomance dari pakcik buta nie dan The Gang..tht why we all enjoy malam tue..lihat Live Perfomance dr diaorang & one of the Guest here..kahhhhh! gigi emas! berdekah2..


Seisi pembayaran..RM120++ per person..but my boss gigih apply for membership of RM700 then dpt 50% utk nie..sian kt dier kan! tapi dapat byk benefit dgn membership nie..nnt ku interview dier! moga boss makin murah rezeki nanti..^_^

Dekat toilet nih..seyess toilet pon cantik!! English style!!

^_^ Keseluruhan kat hotel nie decorationnya ala2 English style yg simple but nice..
^_^ Floor kt restoren tue sket licin..kena berhati2 ler..actually planning nk had birtday celebration ku kat sini this Sunday ngan Family kecil we all nie..Then x jd ler psl ku dh datang sini awal2..kahhh!
^_^ Hari nie Dinner lagiiii! Makan smpai lebammm!kahhhh!

12 comments:

mummy_ayu said...

wah..meriah tu.
pstt..boss mu muda lagi yer, boss ku udah tua..dah datuk dah..he he he..

Gieyana said...

mummy ayu

a'aa..muda lg dier..dlm lewat 30 an..single lg nih!hihihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik tu...sedap mata memnadang mesti berselera je nak mamam

el said...

teruja nk tgk korg mkn ape..xde pic ke gie weiii

wantie said...

hahaha... kalau ler tak der 50% disc tu. negeletor jugak nak bayor 120++ per person.

nanti leh la aku pinjam mebership bos hang tu gi makan kat sana. meh sini kenal kenalkan bos hang kat haku. hahaha.. bukan nak ngorat dia. nak ngorat membeship dia. berdekah3x

atty's said...

beshnya gie..asyik makan2 ..nak itut

SyaNa said...

ape lg rembat la chandelier tu
cantek letak kt umah ko
hahaa *ayat menghasut*

baik hati sungguh bos ko tu

eT said...

wahhh...dinner kt hotel tuh...
kenyang x tuh..hehe

zura@iwan said...

cantik arr deco kt cini..hehe...

E.d.Y said...

toilet pun amek gambar tu..hehe

[-suziey-] said...

waaaa best nya..gbr last tu tile dia ade mcm kt colmar tropicale pn yek..hehe..

bgs boss ko kan..baik..semata nk dot 50% snggup jadi mmbership :) syiok klu dpt opismate n boss yg baik n best..keje pn hati tenang :)

Farra Dhelina said...

bestny alah dpt bos mcm ni kan!! baru semangat nk keje!