"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, February 10, 2011

Sorry..I'm Late!

Asal dengar jer perkataan nie..hati berbunga2 keriangan! Dapat free pizza lagi! Semalam makan pizza..3 kotak we all order! 1 free dan lagi 2 berbayar..saja try lain nyer taste..amik BBQ..totally x sedap..:(

 Then dapat free coupon lagi...sapa suruh hantar lambat! kan dh kena tunaikan janji!ngeee...

Ngeee..3 kotak we all bedal! licin sehingga menjilat dinding jari lagi!!

^_^ Sapa nk pizza? Sila angkat kaki tangan!! Nak ker?


*

*

*

Nak ker? Gi ler beli sendiri! lalalalala..just joking yer!

Nota kaki ~ Rini boss banjer for lunch....besok banjer lagi for Dinner! Syukur2..

13 comments:

mummy_ayu said...

cedap tu pizza..yum yum..
wah murah rezeki tul minggu nie..

Sidratul Muntaha said...

domino's..
still top choice ayu n org tua
org tua mg giler mkn domino's since keje kat Ssang Yong lagi (sbb boss omputih dia mmg gile mkn domino)
kopun sbb lmbt tu mmg byk
smpai tak thu nak redeem ape n bila..
huhu
tpi sgt puas ati.

miera said...

kak gee..sedap nyer domino`s pizza.. =) best la..ada org belanje selalu..

☆ lieya latif ☆ said...

lor tak aci ar nie ...lieya kan mmg tiap2 minggu sure order domino tapi datang ontime gile2 tau, takpenah lak die lambat hahaahah...selalu doa dieorg dtg lambat tuk dpt free pizza ....keh keh keh

atty's said...

semalam pun kty dpt voucher dominos..sbb ada dominos baru bukak kat bangi nie..

ieda said...

nak jugak dikk huhuh
kenapa kuantan x der domino ??
(sambil garu2 kepala ..)

padle said...

nak jugak!!!!

I-sya said...

sker.. tp umah aku depa tak cover. sedihhh... nk gi mkn kat kedai dia mmg xdela sbb best delivery lg dr ke kedai.

:)

SyaNa said...

feveret aku!!!
lama oh xmakan dominos
ermmm gud idea ni
*wink*wink*

nora said...

nora pun ada gak dlm 2 kali kot dapat free voucher pasal diorg lambat...haha...best gak..luv the bread stick..

wantie said...

rezeki rezeki... cam no ek nak buat bagi dorang lambat. aku pun nak jugak free..

Gieyana said...

Mummy Ayu

Syukur2..mmg sedap kan..:D

zura@iwan said...

aku pon sll dpt "Sorry..I'm Late"..hehe...