"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, February 11, 2011

Tahniah buat Suziey.Com di Entry Keluarga baru Gieyana

Assalamualaikum..kan ku dah cakap! ku nak kasi hadiah!lalalala..Tahniah buat si dia di atas!! Tunggu Cik City-Link hantar parcel dariku utkmu yer...ku kan cari hadiah yg sesuai utkmu..yer! Tapi nk ucap dulu..Happy Birthday gak!hihihi...siap ku pon dpt cuti free lagi hari tue..tenkiu yer psl kasi aku cuti free 15hb nie..hahaha..^_^

Dia dh berjaya buat tekaan padu maut kat entry nie..Ko saja2 teka kan! mana tau tuan empunya blog mmg baik hati nak kasi hadiah special..hahaha..ayat masuk timba n sendiri angkut...betul ker peribahasa aku tue yer! Percaya pada rezeki Allah bak katamu kan!

Seyess..ku suka kata2 ko kat entry nie...Speechless...

"jgn takut utk melepaskan sesuatu nikmat di dunia demi menjamin nikmat di akhirat kelak..smga kita semua diberi hidayah dr Allah utk sentiasa menjadi yg lebih baik.." Jaga diri baik2 yer sahabat..moga perjalanan hidupmu di permudahkanNya..doakan utkku di Tanah Suci juga nanti yer..Ni dh lari dari tajuk nie kan! tp peringatan untuk diri sendiri serta sahabat2...Tazkirah di Hari Jumaat yang Mulia Ini...^_^

See..see..kan ku dah kata tadi! Tripod.. Actually nak lets go tripod lama ..Then Mr hubby ckp x payah psl leh guna utk taruk flash gun...kalau idak untung dik non! hahahaha

21 comments:

[-suziey-] said...

alhamdulillah..syukur...mmg tdk kusangka wei ade hadiah rupenye..mmg kuteka seikhlas hati..ecewah..ape nk dikata..rezeki ketentuan Allah..Dia yg membuka pintu hati ko utk bg hadiah kt aku kan..hiks..i like..syukur..n tahnks wei..

terharu aku dgn n3 ko nih..terima kasih sahabat..insyaAllah..aku akn doa yg baik2 utk kwn2 yg aku syg..hiks..thanks also for the besday wishes :)

SyaNa said...

kagum nye aku ngan korang ni
gambar cantek2
aku tempek gambar kt blog pakai hp jek
hahaaa

Gieyana said...

Suziey

syukur2..psl Allah Taala x kedekutkan hatiku utk memberi..moga ko suka nnt! Yg pasti bkn jeruk k psl nnt cik City Link tue chrg aku mahal2! Hahaha..just joking! Ku nk belikan this lunch time n send ptg nie..makanya x dpt lg psl keta wt hal..ku tpaksa btapa kt opis dulu n bsok ku beli after class..so ko kan dpt this parcel exactly on ur birthday insyaallah, psl ku kan send on Monday guna address opisku..

Ku pon dh touching actually bila wt entry nie..take care sahabat!

Gieyana said...

SyaNa

owhhh SyaNa dearie..gmbar we all biasa2 jer..sejajar dgn hobby we all yg kemaruk ngan kamera! Aku la tue!hahha..gmbar kalau dcaptured guna apa sj pon gadget x mengapa as long as detik2 tue dpt dirakamkan..nilai estika dlm gambar n moment tue yg paling penting..^_^

Nad @ MamaZakwan said...

salam kak gie,
kat sini takde button LIKE cam kat FB..kalu ada, saya mmg Double LIKE kt komen akak pd kak syana tu... :)
janji sume detik2 manis terakam dan tak semestinya guna kamera canggih manggih saja...(saya pun guna kamera hp jek, hehe)

mummy_ayu said...

wah..suziey dpt hadiah....congrats suzie..dia org2 yg ada je tau tu...
me nak pos something for u jugak..ari nie kot..nanti ku dah pos ku kasi tau... :-)

I-sya said...

tumpang gembira tengok rezeki kawan2.

happy! (dialog dina tu)

sumer bergadget baru eh? kagum tgk korang yg dh byk invest utk dunia photog nih.

atty's said...

Tahniah utk suziey

Jom baca: Tutorial Link Entry di Komen

Gieyana said...

Nad@MamaZakwan

Waalaikumussalam...
Alaa..komen yg biasa as kawan..hihih..Like button cm fb lak dier!

Betui2..jgn risau n gundah gulana kalau gmbar x cantik..yg paling penting is moment tue..nk keluarkn duit semata2 utk nk dptkn gmbr cantik especially dslr nie dh kiranya memaksa diri..unless da budget jer..utamakan keperluan yg lain dulu like umah, makanan n so on kan! Neway thks sudi dtg n komen..:D

Gieyana said...

Mummy Ayu

tahniah2 buat Suziey..x juga Ayu..kalau kita minat membaca..leh gk tau serba sket psl gadget2 nie..but slalunya dr pengalaman la kan!

Owhh..buat susah2 ajer..thks yer..ku mmberi dulu adalah ikhlas..tiada niat pon utk terima balasannya..:D

Gieyana said...

I-Sha

sama ar cm aku..ku dh anggap kwn2 blog nie not as a blogger but as sahabat...mmg tumpang gembira dgn rezeki kgkwn kan..

cha..skdr hobi nie..but membeli kena tgk pd budgetnya gak kan..:D

Gieyana said...

Kak Ty..

Betui2..

eT said...

tahniah3....

me xpenah guna tripod tuh..huhu

ieda said...

tahniahhh suziey .. rezeki tuu .. x sangka ada adiah kan ekkeke

Ummi Eisya said...

ada teka teki ke..terlepas la..klu tak leh gak teka..hihi..

tahniah suziey..murah rezeki org nak g umrah ni..

Gieyana said...

eT

beli ar..senang sket nk posing2 n captured nite scene..kalau da budget yer...

Gieyana said...

kak Ieda

hiihih..mmg buat tue nk ks hadiah for those yg betui tekaannya..:D

Gieyana said...

Ummie Eisya

hihihi..dh lepas pandang dh la yer..next time kalau ada leh buat lg nie..

[-suziey-] said...

hiks..touching babe..nantikan n3 ku pula :)

wantie said...

dah ada 2 trippod ler ek. yg lama tu utk letak flash gun. wah pas ni gambo lebih dasyat ler.

zura@iwan said...

lama ku x jln2 blog...x pasan hgpa ada suruh teka2...hahaha..

anyway tahniah 2 suziey...rezki dia nk dpt kan.....sgghnya rezki yg dtetapkan oleh Dia adalah yg tbaik,,,