"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, February 7, 2011

Zura@iwan Giveaway ~ I Love Genting!

Nie kiranya support kengkawan nie..tp mmg nak sangat2 nie psl ritu time terjah Genting ngn BFF x sempat nk cari pon FM nie..huhu..sedihh di sini!! Biler la dapat nk pergi Genting lagi kan! kalau dapat FM nie dh consider besar rahmat dh..dpt ler tambah koleksi FM aku yg ciput tue!

Nie GA kedua ler yg Zura buat..so sapa2 yg nak joint..meh terjah di SINI yer..

Neway, For Zura, Happy Birthday for you! Moga di murahkan rezeki & happy2 selalu yer..^_^

^_^ Moga the lucky no tue aku la yer! hahahah..verangan di sini! So siapa2 nk joint meh terjah sini yer..!

5 comments:

Zue AnnaLeeya said...

gud luck...

padle said...

i love genting!!!

cuti sem nnt nk g gnting la..

Gieyana said...

zue

thks ya..

Gieyana said...

Padle

I love genting too!

Owhhh nk p sini yer..belikan akak FM k!hhihihi

zura@iwan said...

slm...

thks wey sudi join GA aku yg besa2 je ni...hehe..

thks jugak sbb wish bday wpon x smpi lg..hikss..

gud luck na...