"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 30, 2011

Again..My New Header...

Entah kenapa tetiba jer tukar header lain...actually semalam ku godek2 Photoshop tue nk buat custom album utk my cousin...Then, saja try n error psl ku bukannya terror pon...Tapi betul lah..kalau boring ngan header sure uols pon tukar gak kan!..Nak kena adjust lagi nie..Height dier mcm kecik ler plak..shd taruk 5 inch baru ok kot psl ku letak 4.5 inch jer...^_^

^_^ Nanti nk tukar lah template kt blog ku nie....

33 comments:

Mama Zharfan said...

comel header tu i like ;) beshnya u terer photohop

Nana said...

cun.
aku tak reti la
nk wat header hehe

Yati Lee said...

kreatif sggh la akak ni..meh wat kat yati satu..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

shanteks tertareks mmg da bomb! :)

ieda said...

aah cun dik .. ok lah tuu ..
ermm cam nak tukar gak ekekke :)

Zue AnnaLeeya said...

cantikla gie... tp nape xde gambo nureen??? klu ader nureen baru lengkap kan??? ku punya pandanganla... hehehe...

ku tak reti bab nak wat header nih... huhuhu,..

MyKhalish said...

sgt jelesss nih... sgt santeek ur header. our header bila la mau tuko nih.. taruk pic aii dah kuyus skit. hahahaha...

Amyna said...

KakGie.. nice header.
ada hikmah siapkan custom album perkahwinan untuk tikah... hehehe!

mamalieyna said...

cantik...nk download software photoshope tak jadi2 lagi..tak dpt la blajar..hu~

Gieyana said...

ZueAnnaleeya

tenkiue dear..hihihi..nie testing jer nie..mmg nk taruk gmbar Nureen tue..mlm karang adjust2 lain..hihi..:D

Farra Dhelina said...

alahai..just nice lah kak...nnti nk try buat lah..tp tak pndai..nnti tya akk lah ye klu tak tau ;p

Farra Dhelina said...

kak, photoshop version mn yg ok?

Gieyana said...

Farra

Tenkiu2..akak pon learning from Zero taw..mmg complicated sket photoshop nie compare ngan photoscape..kalau x pernah guna mmg x tau lansung nk buat..akak surf internet jer kalau nk godek2 tue..akak guna CS3..skrg nie da lg yg advance rs nya CS5 kot..:)

Kalau Farra nk cuba roger2 jer k..:D

atty's said...

nice header ..i like..

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cantik header baru tu, tambah berseri seri, akak kalo camni tak terror, kalo header keras kejung tu, akak terror le buat...hehehehe

MommyAgharr said...

Hi Gieyana, saya pun suka tukar2 header tiap2 bln. tp header biasa je. Tukar color ngan gmbo je.hehe.. nak godek2 tak reti tp menggedik reti lah..haha. Salam ziarah ye. Saya follow. be friend.

*∽ IZAN ∽* said...

fuhh terBAEK aaaaarrrr!

ibuayahdamia said...

malas nak godek2 header...selagi tak boring on jer ngan yg ada...ekekek...btw cantik ko punya header...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

cun, mau tempah satu boley, untuk header blog contest, header personal blog cikgu naman wat kan nanti...seriusly simple tapi cantik emmang memenuhi citara kita

Gieyana said...

Anje

hahaha..biasa jer nie..rs mcm takut lak nk amik tempahan..karang x puas ati lak..nnt free sy cuba k dear..:D

Gieyana said...

MamaZharfan

Thks yer..sy learn Photoshop frm zero..godek2 n surfing kt tenet..then minta tunjuk ajar sket2 dr kengkwn yg terror..tp still learning gak nie..:D

Gieyana said...

Nana

Thks yer..x per, ko nyer header pon cantik..:D

Gieyana said...

YatiLee

MAcih2..insyaallah dear..nnt free akak try k..:D

Gieyana said...

Nad

Thks yer..:D

Gieyana said...

Kak Ieda

thks yer..tukar ar kak..kdg2 kalau stick header yg sm jer jd boring kan..:D

Gieyana said...

MyKhalish

hahaha..x per, take ur time k..nnt u kuruss boleh snap pic br and suruh Mr Daddy buatkan k..:D

Gieyana said...

Amyna

Tenkiu2..hahaha..betul2..lama x godek mendalah nie tau..so da hikmah gak nie asah skill..kekeke:D

Gieyana said...

Mamalieyna

Tenkiu dear..ku ritu suh kwn installkan jer..pinjam CD photoshop kwn..kalau idak boleh belajar..:D

Gieyana said...

Kak Ty

thks yer..:D

Gieyana said...

MamaSyaza

Macih yer kak..sabar jer akak nie..sy pon try n error nie..:D

Gieyana said...

MommyAgharr

kekeke..sama ler ngan saya..suka tukar2 header nie kalau boring..kekeke

salam kenal gak yer..:D

Gieyana said...

Izan

Thanks yer..:D

Gieyana said...

IbuAyahDamia

hahaha..betul2..nk godek2 software tu kena da mood gak kan..nnt mood rajin Ayu explore la k..ur header pon cantik tue..:D