"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 7, 2011

Bintang-Bintang di Langit

Owhh sila jgn tertipu dengan tajuk! ini bukan bintang di langit..cuma bintang2 di dalam pinggan..bila makan sure kenyang yer! hihihi...Ini adalah hasil pujuk rayu Nureen tatkala shopping ngan dier weekend baru2 nie..slalunya beli bentuk "Cinta" tue, sambil makan sambil bercinta ngan Suami..but this time keranamu Nureen, ku turuti!

Ada mcm bentuk bintang ker? lalalala..but mmg sedaplah..brand 5 star kot rasanya..

^_^ Sorry yer..tak sempat BW..MOOD> : stress tahap dewa psl nk siapkan 3 write up for assignment..All in English sebyk beribu2 lemon patah perkataan!

9 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

walaupun bz tetap sempat publish entry lg huhu..
caiyok gieyana!

nyum nyum..lapor tgh nugget tu ;p

Farra Dhelina said...

slain brand ramly, brand ni pun sedap jugak kan..kt biasa beli chic slice dia..sedap jugak..

wantie said...

huh.. bintang 5 untuk di jamah upernya. aku ingat hang pi snap photo bintang di langit.

mummy_ayu said...

nugget yer?..menariks gak tu..

Cik Wanie Ghani said...

x per kak,
utamakan yg mana penting dulu,
nanti dah free br bole BW kan...

sedap plak cucuQ tue,
adoilah

mamalieyna said...

oooh tak tergambar ketensenan kamo...wat write up assgm all in english...wuuuuu...mencabar tu... all the best!

oooh selalu jumpa love jer, star tak perasan..hee~

sall said...

Laaaaa...igt kan bintang di langit, rupa2nya bintang2 sedap.

alyyani said...

apa2 jenis bentuk nugget yg penting mesti tempura kan? ;)

el said...

assignment..arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh