"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, March 1, 2011

Gieyana Giveaway ~ Calling for da winner Penang & Toy's FM

Nie peluang terakhir smpai pukul 1.00 ptg nie yer.. So for those yg menang kat SINI dan SINI dan x nak claim & kasi details by today before 1.00pm, ku kan umumkan pemenang baru pada hari besok! Owhhh sangat kejam daku kan! lalalallaa.....

^_^ Mode: busy yg tahap giler! FM2 semua tue ku dh x sabar2 nk send actually..takkan ku nak send satu2 kan! so better compile kesemuanya & sekaligus jer g post office!
^_^ Result for Grand Prize will be announce soon..rasanya mcm x sempat hari nie taw! so sila tungguu k..:P

4 comments:

mama tisya said...

aku dhs end detail smlm..dpt kn email aku??

Nisa' Azman said...

hihi.. ^_^ arap lucky~...

SyaNa said...

alaaaa cepat la korang
aku xsabau nk jumpa badak sumbu
hahaaa

umiliza989 said...

ada can nie..