"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, March 11, 2011

IZAN@SweetOmoide 7th Anniversarry Lucky Draw.


Jadi sempena Anniversarry kali yang ke-7 ni dan sebagai penghargaan,
Izan nak buat Lucky Draw untuk para follower blog sweet@Omoide ni...!!


NOTE:Terbuka kepada Follower blog sweet@Omoide sahaja yekk

Jadi kepada yang ingin menyertai Lucky Draw ni senang ja..Klik kat SINI utk syarat2 nya k..

For Izan & Husband..Happy 7th Anniversary untuk kalian yer. Semoga rumahtangga kalian senantiasa di hiasi oleh kebahagian bunga2 cinta yg memekar.  Gambar kalian kat banner tue mmg sangat menarik, tak salahku kalian ambil masa 5th anniversary dulu. Nampak mcm newly wedd. Last but not least, Your Family mmg Sweet! Seindah detik2 7th Anniversary kalian ..^_^

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

all da best dear..
nak masuk jg tapi kena tggu anak2 tenang2 dlu hihi..
baru mamanye leh join =)

psstt assignment dh siap lom ni..caiyok ummi!

ShidaGhazali said...

caiyok2... all the best

kna tag

http://kisahshidaghazali.blogspot.com/2011/03/contest-cabutan-bertuah-untuk-semua.html

Nureen said...

gd luck... adusss rindu nk ber CGA.. dah seminggu diam ja nih.. keja byk