"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 10, 2011

Kalau Tak Online Mmg tak sah kan..

Tapi, Sorry..Mode: Busy lately....Bila free I blogwalking kt blog uols k...

12 comments:

mummy_ayu said...

blogger..standard la tu...Ayu nie nak gie KLIA dah, sempat gak layan blog jab..he he he...

Ummi Eisya said...

on9 skrg ni dah wajib..hihii

SyaNa said...

bleh gigil parkinson tak bukak blow
ari ni aku free so bleh BW secara hebat :-)

Zue AnnaLeeya said...

itu wajib gie... tak sah klu tak jenjalan umah kwn2... hehehe...

ieda said...

blogger tegar kita nie .. sebuk mcm mana punn nak jugak update kan .. :))

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun baru hari ni nak start blogwalk, bila tgk adik dah beransur pulih dari demam

@e_da said...

tak lengkap sehari tak buat kan.. melainkan ada hal tertentu je tak dpt elak baru la tak online

dilaOHdila said...

hi gINA,
apa habaq
berblog mmg x leh dipisahkan
mesti kita nak sharing ngan apa yang berlaku arinih kan...
Peece:-)

Nana said...

AKU KLW TAK ONLINE
RASA MCM TAK LENGKAP IDOP HAHA
xleh imagine
klw blog aku hilang...
mcm kes semalam
mai meroyan hahaha

ibu_umairah said...

wajip..wajip..walaupun x sempat..hehehehehhheeh

Cik Wanie Ghani said...

online kan mmg wajib,
hihihihi:)

mamaqari said...

x merah hidup klu x online..hehehe