"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 9, 2011

Koleksi Magnet lekat kt Peti Sejuk

Uols sure suka Fridge Magnetic (FM) kan? Aku tak ler addict sangat..but kalau pergi travel mmg x lepas beli FM nie. Tp selalunya aku prefer beli koleksi Mug. Yg da tulis wording tue..contoh mcm g Aquaria, gi Cable Car kt Langkawi tue & so on..

Ini adalah koleksi FM ku..before this mmg byk but since Nureen dh pandai tarik kerusi n main2 ngan benda nie, semua dh rosak. see...see...da yg dh rosak di situ!Mostly yg dari Oversea cam Italy, Melbourne, Vietnam, Hong Kong n bla..bla tue bos yg kasi.. sendiri nak p x mampu dek non! hihihihi...This year dia nk g Paris n Sydney..leh ku pau dier belikan!lalalala..

^_^ Uols x nak kasi kat ku ker? kahhh kahhh...

16 comments:

Zue AnnaLeeya said...

suker gak kumpul fm nih... tp tulah dak kecik airel tuh suke sgt wat main... byk dah rosak..

Nana said...

hehhee
aku baru gak nak wat entry pasal koleksi fm stakat ni
tunggu dapat fm dari mamtisya menang tadi
nanti aku tepek hahahahhaa

Gieyana said...

Nana

kekek..ko punya sure byk psl slalu menang contest..ku ciput nie jer!kahh kahh..neway congrate yer..:DD

Gieyana said...

zue

ya ker..sama ler kita..but ku x ler addicted sgt...betui tue kan..anak2 mmg suka sgt main2 ngan FM nie..:D

J@J@ / Bini The Rock said...

Gie,
termasuk yg ko bagi tuari (GA), aku baru dapat taksampai 5 ketul.

Sedey aku lah! dulu kemain banyak aku letak kat petisebox, sekarang ada nuren..terus banyak yg punah!
Takpe! takpe! aku nak aktiv kan semula hobi aku yg dah terpendam ...hahah!!

mummy_ayu said...

lebih kurang je la dear...me..Iris suka sgt tolong susun..yg tasa2 selamat, yg bawah tu abis...

MrS. F!zA said...

dh bapa kali plan nk wat entri FM tp asyik lupa je..nk tjuk la FM beli sdri tkde join contest2 bagai..ekekek

@e_da said...

cantik2 nya.. samala kita tak addict tp kalau dah ada mmg lama2 terkumpul jd banyak juga kan..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bestnya...comel2 FM nya..
sama mcm nana..baru je nak wat entry pasal FM huhu

tgh gila kumpul FM..ada sape2 nak tkr FM dr ganu huhu~

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bestnya...comel2 FM nya..
sama mcm nana..baru je nak wat entry pasal FM huhu

tgh gila kumpul FM..ada sape2 nak tkr FM dr ganu huhu~

Lelord said...

banyak tu...mamanajlaa bau nak berjinak2 dlm mengumpul FM

mamalieyna said...

banyak tu..comel2x..eina takla jugak peggemar, kalau ada tempek..tp tak byk la..hu~

el said...

sure rmi yg tgh minat kumpul FM ni yelah dah rmi yg wat GA FM..mn xnye..haruslah penuh esbok tu nti...:)

noor said...

baru2 nih kumpul. cam suka pulak bila tgk melekat2 kat pintu tuh..

ieda said...

waa manyak2 .. akak pun x pernah wat entry fm nie .. nak wat jugak lahh :))

wantie said...

hahaha.. kat umah aku ada satu jer FM. dari bahariah tu yang tulis "freinds". gambaq bear tu.

aku memang tak suka tempek FM. Ada ler aku baca kat na tau. satu artikel kata magnet tu leh effect makanan kat dalam fridge. so, sejak tu aku simpan jer FM, tak lekat dah...

Ntah betul ke idak artikel tu aku pun tak sure. tapi, pre-caution la katakan, aku tak mo ler ambik risiko.