"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, March 15, 2011

LIVE: Cerita Saya Hari Ini..

Seperti kebiasaan, ku keluar lunch sorang2 lagi..since dua minggu dh kot..dekat2 ngan area tpt keja ku saja..kalau jauh rugi petrol lak kan! kata mau save2 kan! tp pernah gak g lunch smpai Esplanade/Padang Kota sana! seyess giler kan! tp dek kerana nk menikmati cococut shake! belasah jugak! kekeke...owhh..ini bukan citer nk di kongsi...Tadi, keluar makan ekonomi rice..alaa..nasi campur yg da lauk mcm2 tue! ..menapak srg diri ke warung yg penuh ngan manusia..buat bodo jer psl nak makan kan! buat apa nk malu! lagipon lepas makan bayar..bukan mkn free...kekekke...aduyaii! lepas amik food semua, RM5.50..ayam seketul, kerabu, kuah...rs mahal sket lah! but belasah jer..x leh bkira dgn rezeki yg nk jd darah daging kan! selagi mulut boleh menerima makanan, makan jer dgn penuh kesyukuran!hihihi..Jeng..jeng...tempat duduk lak non adoo! Then menapak sebelah mamat tue! buat bodo n tnya..ada owg tak!..mamat tue ckp x da..then terus duduk...pastu sempat g sms hb..rini ai lunch date ngan sorang mamat..ai ngorat dier leh tak? hahaha..nmpak tak! ku mmg poyo! lalalalalala..Moral of the story, ^_^ uols kisah x kalau lunch sorang2? ku x kisah...hahahah

15 comments:

alyyani said...

aku tak kisah. biasa jugak buat. :D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wah wah ummi cuci mata sorang ahahaha..

kdg2 makan sorang tenang skit kan..ikt slera kite nak p mana =)

mummy_ayu said...

selamba je kamu..ayu kalu la..sorang2..main kirm ajer, tak pun tapau.mamam kat opis..

mama tisya said...

ok je lunch sorg2..hehehe

MrS. F!zA said...

hihihi mamat tu ngorat akak tak??yela u kan aweksss muda! auwww

*azni* said...

i pun jenis tak kisah..hehe..

[-suziey-] said...

mmg slalu lunch sorang..xkisha pnya..lagi senang hati sbb bole cuci mata jln2 kt CM..ekekeke:D

Murni said...

As salam kenal..
baru masok trus nk komen..
harap tuan tanah x kisah..
muni slalu jgk mkn sorng2 tak kisah
pn mcm yg awk kata kita byar kn hee..

mamalieyna said...

herm..tak kisah...selalu pepagi bfast sengsorang kt mamakshop..hu~he~

Farra Dhelina said...

sy pun tak kisah kak..

dulu, ms prgnt kan Mirza, boleh gi tgok wayang sorg2, shopping sorg2, mkn sorang2..time to ofc hour..tp cuti lah..

layan je..best..heee

Ummi Eisya said...

ok je sbrnye mkn2 sorang ni..cuma tak de teman nak sembang la..tapi daku lum pernah lagi ar..klu kuar sorang tu ada,bile nak mkn bungkus n bwk mkn kat umah..hihi..

ieda said...

x suke sgt lunch sorang2 .. akak kalau susah sgt bungkus makan di opis jer .. cam x best kalau mkn sorag nie huhuhu

kira bagus lah gie leh makan sorang2 kan .. ermm janji kita kenyang kannn :)

Ummi Salsabila said...

Ok jer Kak..pernah je buat.aman sikit..tp sunyi jugak.oo lunch kt pdg Kota eh..;)

*∽ IZAN ∽* said...

sempoii!! nko cam aku jugakk.. ramai2 pun leh, sorang2 pun settle.. he he

wantie said...

aku dah biasa. Tapi kekadang tapau & makan kat office.