"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 7, 2011

Menghabiskan masa bersama2..

Selalunya mmg jarang sangat bersantai berdua dengan puteri kesayangan nie..Sure kena ada Mr Hubby psl dia lebih suka melayan kehendak Nureen compare denganku. Mr Hubby more bersabar dengan kerenah Nureen compare denganku...Penat bebs! macam2 dia nak taw! letih mak! lalallala...

Petang Sabtu tue nak keluar settlekan bill maxis then nak survey P1.Com. Dah decide nk tukar jer broadband nie psl lately Maxis mmg slow giler..Geram betul lah!..Settled bayar bill Maxis, kaki dh tersimpang ke kedai perabot lak! Saja cuci mata but ada dua tiga benda berkenan kat situ!..hihihii...Then Nureen asyik ajak ke tempat jalan2 jer! ku dah ler penat but salahku juga psl berjanji nk pegi! Budak2 x boleh berjanji taw..mmg di tuntutnya! tmbah lak skrg dia petah berkata2..
Siap bawa gedabak lagi tue! opss..this time tidak! ini adalah gambar ms we all shopping2 kt I-Avenue tempohari..

Then drive divert ke Jusco..Tmpat jalan2 for Nureen adalah Jusco. Smpai sana dh 3.00ptg lebey dah. Terus lepak kt McD..Kasi Nureen makan dulu before jalan2. Pastu, cam biasa, sure tpt mainan...That why ku malas giler nk dtg sini...sure tpt mainan ditujunya! Ok lah kan..dpt gak santaikan diri smpai tgk budak2 bermain.

Nak muda? sila habiskan RM kat sini yer! Abis duit ai nok! lalala..

Giler bjalan..almost 8.00pm br keluar dari sini tau...sempat gak shopping 2-3 brg keinginan..tu yg ku malas nk ke sini tu..Sure melayang gak RM! aduyaiii....

^_^ Walaupon penat, tapi sekali sekala keluar berdua best juga kan!
^_^ Now limited to BW psl ku gigih dengan assignmentku..so I'M sorry & thks pada yang sudi datang yer...

8 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

patut lar muda sntiasa..
nak beli tp takut x de size la yang huhu.. ;p

Gieyana said...

pinky momma

uits..susah cr size ker yang? Kt sini x mahal pon..especially kalau sale..satu bj tue pon ada yg belasan ringgit jer..:D n kualiti bj dier lebey kurang cam MNG..

Zue AnnaLeeya said...

ok gak skali2 berjalan dgn anak jer kan??? tp gie ok la sbb nureen sorg jer... klu k.zue, sure tak ckup kaki tgn nak mngejor 3 org anak... hehehe....

Ummi Eisya said...

bestkan jln berdua je ngan anak..daku pun dah g pernah try jln ngan eisya berdua je..syok gak..tapi letih sebab bile penat dia nak dukung.klu ada daddy dia la yg dukung..waaa..

ieda said...

memang seronok jalan ngan anak2 tapi kalau mereka jenis dah pandai jalan sendiri ok lah kalau kena pimpin yg malas .. ekkeke pastu duit kena lah ada kann baru best :)

nora said...

gie tukar P1 ke??ok ke??anyway,best gak sesekali kuar berdua ngan anak..

padle said...

forever 21!!!slalu gak g situ,tp xshoping pon..juz temankan si die je...*_^

TiKa LEh said...

heheh...lyn budk perlukan ksabaran yg tinggi...