"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 31, 2011

My Header Lagi ~ Sebelum & Selepas..

Yuhuuu..setelah merajinkan diri utk explore dan minta tips dari My BFF..so ini ler hasil seni daku!..

 This is the latest of My Header...Baru ada Nureen!
Tadi guna header nie..so rasa x complete lak blog nie tanpa wajah Nureen kat header kan!

^_^ So Amacam? ok tak? uols sudah tentunya pon suka tukar header gak kan?hihii

29 comments:

MamaRifqy said...

loo..Chanteq!! share gak ilmu nak hasilkan header yang chantik ni gie!!nak tau gak!!

InaAchik said...

cantik nok!!!
aku x pandai nk wak gini... :(

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

wokey haq ni baru cun ada nureen...shantek k, pandai buat sendiri

❤NazirahMoktar❤ said...

buat tutorial la kak..heheh ..suke la header macam ni

Farra Dhelina said...

Uwaaaaa ctkknyaaaaaa!! Ajar kak! ;)

Gieyana said...

MamaRifqy

boleh2 ajer..nie guna photoshop nyer software nie..potong n tampal..pastu try n error tp sure kena da kreativiti gak nie....complicated gak nk menempek gak nie..

Insyaallah nnt sy buat tutorial k..:D

Gieyana said...

InaAcik

macih2..ku guna photoshop nie..kalau photoscape senang sket tp ku x brp terror..kalau nk buat online pon boleh nie..tp setakat taruk kerawang2 tue ar..kalau x silap ku kat sini:-

http://www.picnik.com/

Gieyana said...

Anje

Tenkiu2..try n error gak nie..nasib baik menjadi..kekeke

Gieyana said...

Nazirah

Insyaallah yang..complicated gak nie..akak guna photoshop..tp insyaallah kalau free akak buat k..:D

Gieyana said...

Farra

Macih2..insyaallah dear kalau free...skrg busy sket ngn editing pic wedding cousin..dia nk suh wt custom album..dia nk secepat mungkin..huhu

nnt free akak wt tutorial k..:D

ieda said...

haa yg ini lebih nampak kemas
dikkk anda di TAQ di contest header tuu .. buek dikk :)

♥MAMASYAZA♥ said...

wahhh memang cantik sekali, setuju sgt, buat le tutorial

mzhany said...

cantik..ishhh hany ni tak kreatip la....tak pandai...

ibu_Arifa said...

lawaaaaa.... terer sungguh kak Gieyana nih. nanti nak tunggu tutorialnyer yer.

padle said...

salam kak gie..

lame xsinggah sini..bz ar ngan final exam...

btw,lawa ar header baru akak..
buatkan 1 tok sy buley...^_^

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

cantik!
sgt creative..
i x pandai lar laling..header pun suh org yg wat kan huehuehue..

MrS. F!zA said...

cantik!! suweet amik gmbr nureen yg tu :)

eT said...

yer la...cantik sungguh...
me pon nk wat camni jugak la...aci x???hehe

Yati Lee said...

i vote 4 dis..sweet sgt!!

fazilzura said...

aci le ko rajin2 kan diri plak wat header tuk aku ... wink wink

Hanim Najib said...

i likeeeeeeeee...huhu..alangkah bahagianya jika dikau sudi buatkan utk daku jgk.. ;p

++eden|essey++ said...

yang terbaru ni santek sbb msk gambo nureen...hihihi..br lengkap

SyaNa said...

aku xpernah tukar header
tu la yg aku guna dr dulu
xreti koooo
hahhaaa sadis kan

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

kalo nak tempah aci tak,shantek la header tu nak wat untuk blog contest

zamdotcom said...

wah..cantik header baru ^^
tak sabar tunggu tutorial nih..

p/s: tgh download photoshop CS5

atty's said...

ada gambar nureen baru complete..
dulu kty rajin gak buat header ni , skrg malas dah..hihihihiihi

I-sya said...

cantik... like tuannyer... berseni gitu...

[-suziey-] said...

pndai ko baut header..aku? bertuah..hahhaa tepek je la kaku cenggitu..ekekek:D

@e_da said...

dah ade anak mesti kena ada dia kan.. kalau tak rasa tak lengkap