"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 23, 2011

Pernikahan Tikah & Azhar....

Syukur...my cousin dh bergelar isteri orang Ahad baru2 nie...Majlis persandingan Sabtu ini..Makanya, balik kampung lagi lah! Dan bertapa kat rumah PakSu...Sure meriah dan majlis di lakukan secara bergotong-royong..Dan semestinya we all di berikan tanggungjawab utk merakamkan detik2 bersejarah tue!...X sabar actually psl dapat berkumpul ramai2 mcm nie....Masa zaman kanak2, ku mmg banyak di habiskan kt rumah Paksu especially time cuti sekolah..that why aku kenal Myna..Kawan sepermainan masa zaman kanak2..tp dia Junior lah! aku boss time kecik2 tue!hihihih...

^_^ Buat Tikah & Art...Selamat Pengantin Baru yer!...Pic lain still dlm lipatan sejarah...satu saja dulu k!

8 comments:

mummy_ayu said...

wah...cun..selamat pengantin baru to ur cousin!!

Farra Dhelina said...

ctk pic.. mmg bonus lah dpt sedara yg blh amik gmbr mcm akk.. hehe..tak yah ssh2 cari photoG lain kan

Gieyana said...

Mummy Ayu

thks yaa..

Gieyana said...

Farra

thks yaa dear!..slalunya we all jd photog utk cousin n member2 tdkt jer..mls nk wt part time utk side income psl perlukan komitmen yg tinggi bila jd photog nie..penat woo..

syanasaid said...

selamat pengantin baru!!

nnt ko da abis study bleh la buat part time
gempak2 gambar ko dlm ni

♥MAMASYAZA♥ said...

selamat pengantin baru

CuTeMiUt78 said...

nice... selamat pengantin baru

*∽ IZAN ∽* said...

untung ada sedara kaki photographer nihhh hihi