"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 24, 2011

Queen Elizabeth..

Siap pujuk rayu Mr Hubby utk tayangkan muka dier kat blog! Ini kes dh x der idea dh ler nih nk mengupdate kt sini! sambil2 kasi uols semua cuci mata!! Ada yg sudi cuci mata ker nih! hahahaha...Dik Non x kisah kalau uols x nak pon! hihihi...

 Si Dia berkesempatan naik kat sini atas urusan rasmi nya....Hotel di tengah lautan nie lebih kecil sket dari Queen Mary 2 yang dier naik dulu..
 Siap sekodeng mat salleh nie lak...
 Gambar bangunan2 di Pulau Pinang, di rakamkan dari atas kapal tu...
 Si Hero berposing2 dengan penuh perasan perasaan di sini..bestnyeee...
 Kapal nie from UK..singgah sekejap di Pulau Pinang nie...
 Persembahan menyambut tetamu gayanya nih!
 Wow..ala2 dalam citer Titanic tue kan! cantik...
Last but not least...sempat rakamkan gambar dier lagi kt sini!hihihi...

^_^ No Wonder ler cakap nk bw gabak tue g opis..rupa2nya nk snap2 kat atas nih! But, wife dier yg pinjam gambar tempek kt sini lak!hihihi...

16 comments:

ed shahir said...

wahhh.. untungnya husband kak. dapat jejak kaki pun cukuplah :)

mamalieyna said...

waaaah sesekali berkesempatan kan..haruslah tempek2 sini...bertuahnye..lalala..

Cik Wanie Ghani said...

wah bestnya,
mmg yg ada satu gambar tue mcm kapal titanic:)
hihihi

Zue AnnaLeeya said...

wahhhh... bestnyer... cantik tol kt dlm tuh kan????

Gieyana said...

Ed

betuikan..akak pon jgn hrp dpt naik..kalau dpt naik pon semestinya kena byr..

Gieyana said...

Mamalieyna

tue ar kan...kekeke

Gieyana said...

cik wanie

tue ar kn..mcm2 ada kt dlm nie..a'aa kan..mcm titanic jer tangga tue kan..kekek

[-suziey-] said...

ecewah..segak bergaya..kira rayuan ko dimkn la yek oleh hubby mu utk tepek kt blog gbr dia..ekek:D

best tu naik ship..tp ship tu gerak ke x wei?

Gieyana said...

zue

tue ar kan..best jer ku tgk pon..

Gieyana said...

suziey

kakakak..nk gelak daku! Kalau ko puji mcm nie sure kembang semangkuk mamat tue! Opss..telebey sudaa..kekekek

ship tue x bgerak lah wei..just parking jer kt terminal tue..kekeke

mummy_ayu said...

bestnye....cantik kat dlm tu...tambah2 pic yg kat tangga tu..memang mcm dlm citer titanic tu..best...

J@J@ / Bini The Rock said...

huiiii...bestnya!
sungguh la..tangga tu sebijik mcm dlm cerita Titanic...

nasazfrog... said...

tu la sekali pandang cam lam kapal titanic seh...

zura@iwan said...

mr hubby ku ada gk dlm ship ni..awat x dk gmbq weyy....dia x nk inteprem kut...hahaha...

Nana said...

wow!
lawanye...
nampak mewah je kan

Ummi Eisya said...

bestnye..i jump u jump..hihii