"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 9, 2011

Sandwich ~ Makanan sedap!

Uols suka sandwich tak..Seyess nie first time ku buat taruk daging burger Ramli tue..kalau idak before nie mmg x pernah langsung taw! beli daging burger pon x pernah rasanya..this time saja  mencuba n seriusly mmg sedap..just taruk tomato, timun, mayonis n sos cili jer..perghh melazatkan..sayuran lain x taruk pon psl just buat sandwich yg simple nie..Dinner for last nite..^_^

Tetiba teringatkan sandwich kat Subways..

15 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ee...peberet ieda sandwich! memang bestttttttt! :)

el said...

hehehehehe..baru 1st time buat mcm kanak2 riang lak umi nureen ni...:)

Gieyana said...

El

ekekeke..mmg first time buat taruk dagung burger nie wei..nmpak sgt jakun kan!hahahah

Gieyana said...

Ieda

mmg best kan..:D

mummy_ayu said...

sedap gak tgk s'wich mu nie simple jer but cedap...

Farra Dhelina said...

oh ni lah makanan ruji kt kak..sandwich... heheee

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

adakah ini rahsia kamu selim melim huhu..hnya makan roti for dinner..

nureen..nape la ummi awak suka post entry makanan..hahaha
menggugat okeh~

CuTeMiUt78 said...

waduh2... tgk cam best gak.. nanti nak try buat gak la

atty's said...

kty suka makan sandwich..

Shadow_Zelo said...

bestnye makan sandwich
lapo pulak skrg ni
shadow ada hntr email kat roziyana.muhamad@expeditors.com

email shadow = wan....@gmail.com

Gieyana said...

shadow

hihihi..tak lunch lg ker? Simple jer sandwich nie..hihih

aiks..apsal x masuk lg email tue..kitanya email within brp second jer dh msuk tau..hiihi

miera said...

wow..nampak sedapnyer..kak gee bg resepi..nak try buat nnti..hih.iii

ieda said...

yg paling simple mcm niee lah yg paling sedap .. kalau anak2 akak janji ada telur .. :)

IzariahzainaL said...

love sandwich!;p

ALoNa CintamaniszLite said...

daging burger ni leh wat mcm2..
buatkan mcm isi roti pita (kebab) tu pun sodapp..hehe..

kalo daging burger ayam...lenyek2 buat mcm bergedil tu..huhu..senang betoi keje.