"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 14, 2011

Saya perlukan rehat....^_^

Seriusly sangat2 perlukan rehat..but bukan pada masa terdekat nie psl next month ku exam, dan selepas Hubby exam juga..Insyaallah, May nanti!..tunggu daku datang!

 Nak capture gambar sunset lagi!..lepak2 n kasi Nureen main pasir kat pantai yg bersih....
Kasi Nureen lepak2 dalam bilik yang ada aircond dan semestinya kasi Nureen naik "belon" buat kali kedua..^_^
Then..biarkan dua beranak nie mencuci melayan mata melihat keindahan laut nan membiru! leh tenang otak bebs!

THEN...Last but not least...
Posing2 gediks santai mcm nie lagi...

^_^ Dah duduk kat pulau yg ada pantai still nak pegi tpt yg ada pantai lagi ker? Ada ku kisah!! hahahaha..just joking!..:P
^_^ Sekarang sudah boleh tersenyum riang..:D

14 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kalau betul destinasi yg diberitahu sblm nih..daku tunggu ya =)
hehehe

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

kalau betul destinasi yg diberitahu sblm nih..daku tunggu ya =)
hehehe

mama tisya said...

best2 bila dpt rehat ngan yg tersyg..nk2 plak kt tmpt tu ada pantai

mummy_ayu said...

memang tull..kalu dpt relax kat beach..memang best..tenang je tgk laut kan dear?

Gieyana said...

Pinky Momma

hahaha..insyaallah dear..kalu jd p sn sure ku inform k..:D

Gieyana said...

Mama Tisya

betui2 kan..dpt relax otak jer kan..:D

Gieyana said...

Mummy Äyu

betui2 kan..relax n nyaman jer kan! I likee too..

nur said...

bunyi ombak mendampar pantai.. bau air laut..
pergh...
ada kicau burung tak(tiba2..)

ALL IN ONE

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
samalah kita kak
dah jammed dah otak ni.
minggu ni last bebudak ni ade lab
minggu depan depa ade revision week
pastu exam..
mmg confirm ujung bulan 4 pun aku baru nak coti!
huuh
sakit kepala nih!

wantie said...

hahaha.. ko nak rehat in may. aku plak nak rehat in august. Nak kojer kilang besi. kikikikik

mamalieyna said...

may cepatla munculkan diri..hehe..

bercuti mmg baik tuk kesihatan..hehe..

[-suziey-] said...

ke mana wei..Tioman ke? best best..happy holiday..g ler berehat..treat ur self :)

ibuayahdamia said...

memang best pun kalau dapat becuti sambil melihat ketenangan pantai yg membiru kan...

wah naik "belon"...ke sarawakkah??

el said...

aku cuti dulu sblm kamoo hahahahahaha