"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 2, 2011

Saya Yang MuDa!

Yg ditunggu2 pon tiba...Pada yg tidak menang sila cuba lagi yer..Dan Yakin Pada Rezeki Allah Taala k..Insyaallah kalau ada rezeki lagi ku akan buat contest/Giveaway lagi k...DAN setelah di tilik..di belek..di selidik...di print...dan di baca berkali2..Di Umumkan..pemenang bagi Grand Prize barangan dari The Body Shop kat bawah nie adalah...



 Chymara Perfume

Velique Perfume

Dewberry Mure Sauvage Showel Gel

Moringa Showel Gel
 
^_^ Touching for your lovely entry...Thank you so much!

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG!
DAN PADA SEMUA PESERTA GA DIUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KERANA MENCUBA...
PERHATIAN:
Kepada semua pemenang, sila emailkan nama dan alamat penuh anda untuk urusan penghantaran hadiah dan hadiah akan di hantar menggunakan courier service (City-Link k)
email: roziyana.muhamad@expeditors.com

^_^ Ku ada 5 FM utk di announce kan besok k! Gd luck to all..:D

10 comments:

zura@iwan said...

As salam..

wahhhhh...weyyyyy....aku btuah gk nie.....nk nangesss...huhu..dpt perfume lg.....bestnya.....macih sbb pilih hamba yg hina ini.....tp entry tu mmg ikhlas pun.....huhu..

sygggg hg.....n nureen....

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

congratz winners =)

transformed housewife said...

ada lg utk hadiah FM pulak. harap2 ada rezeki.

nanakimie said...

tahniah semua pemenang:)wah ada adiah FM lg.bestnya..hope ada rezeki utk esok..hehe

Yati Lee said...

waaaaaa..rezeki..im so touching..tq so much my dear luvly sista..luv u n nureen more!!mdh2n murah rezeki kak sekeluarga..amin...*nk emel almt gk eh..hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

tahniah utk yg berjaya

Ummi Salsabila said...

congrats winner.best!

Sidratul Muntaha said...

arrr?
aku emnag?1
menag?!
menang?!
biar betul kak?!
masih menapar - namapr diri ini kerna tidak percaya!!
huuh..
biar bener!!
owh!
alhamdulillah..
syukur.
amin..
aduyai..
betul - betul menceriakan ariku yg suram!

wantie said...

Zura- wangi la hang pas ni. nanti leh bau ler. tahniah yer

cikpuanhady said...

tahniah buat semua pemenang..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini