"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, March 11, 2011

Si Comel Di Serang Demam..

Kesiannya kat little my Princess nie..di serang demam rini..Pagi tadi masa Mr Hubby nk hantar dier mmg rasa lain macam jer temperature dier.. Then time petang masa Mr Hubby bawa Nureen balik, temperature dier mmg high..Pitty to her! Get well soon dear!

Now...badan dier mmg weak sangat...see..see..mmg x aktif dh..tido jer!

^_^ Mmg susah hati kan bila anak demam..Nureen mmg susah nk demam..boleh di bilang jer beberapa kali dier demam dalam setahun..

11 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ummi..kalau panas sgt jelum2 ngan ice tau..cian dia..

get well soon sayang..

MrS. F!zA said...

alolo siannya nureen..muka nureen nmpk xbermaya sgt..get well soon cayunk!

mama tisya said...

smoga nureen cpt baik....

**fm dh dpt ..tq

♥MAMASYAZA♥ said...

sama cam anak akak, dah 4 hari demam, baru hari ni nampak kebah ckit, tu pun lepas byk for the 2nd time jumpa doc. fuhhh kussss semangat bila anak2 demam

Cik Wanie Ghani said...

alahai siannyer si Nureen nie,
get well soon dear,
jgn lupa mkn ubat ok

el said...

smoga cepat sembuh ye

ieda said...

get well soon dear nureen .. budak2 kalau demam memang kesian tgk .. semua x kena .. kalau tidak tidur sahaja lahh .. makan ubat tau

Ummi Eisya said...

nampak tul muka tak larat tu..moga nureen cepat sembuh ye..nureen,rajin2 mkn ubat..sian ummi nak wat keje tak leh..

padle said...

ala..siannye...smoge cepat sembuh je nureen!!^_^

LYAfrina said...

moga cpt sembuh yer :-)

wantie said...

Cian dia demam la pulak. Nanti kalau dah baik kaco umi banyak banyak yer.

hahaha.. mak cik jahat la pulak. Tapi kalau tak kaco umi nak kaco sapa lagi kan.