"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, March 12, 2011

Si Comel Kembali Ceria..

Terima kasih buat kengkawan yg mendoakan kesihatan Nureen yer..Sangat berbesar hati dengan kata2 kalian kat entry sebelum nie. Nureen dah kembali ceria dan back to normal. Mungkin kesihatannya yang menurun tue kerana di sebabkan tidur lambat menemaniku menyiapkan assignment hingga larut malam..

Fresh from Oven..Cantik tak spec mata saya?? Nak keluar nie..Daaa...^_^

11 comments:

wantie said...

cam tu la. dah baik. alhamdulillah. Demam nak manja manja la tu.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yayyyyy...nureenn dh sht!
cool la shades kamu tu hihi

Mama Zharfan said...

glad to hear that ;)
syukur ;)
comel pic nureen tu ;)

ieda said...

alhamdulillah .. suke tgk nureen tersenyum .. banyak wajah gie disni :)

Farra Dhelina said...

alhmdlh..eh pic tu sebiji mcm akk lah..sies..

padle said...

alhamdulillah...-_*

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

cantik & chomel , so sweet pic tu

alyyani said...

syukur nureen dah back to normal. jgn tido lambat lg ye. ummi takpe, :)

Ummi Eisya said...

amboi tersenyum gembira..syukurdah sihat..ummi mesti lagi gembira..happy holiday..

♥MAMASYAZA♥ said...

syukur alhamdulillah, sikecik akak pun dah makin ok, sambung siratu lak demam

e.l.i.z.@ said...

wah sudah sihattt...nureen ni mmg sebijik muka ngan k.gie ;)