"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, March 22, 2011

Tahniah utk Diri Sendiri!

Kenapa? Psl saya pregnant! berjaya lompat tinggi kat Entry Keramat NIE!

^_^ Lalalalalalala...mari kita sama2 melompatttttttttt! Yeazaaaaaaaaaa...........:P....
^_^ Haaa...Haaa...tu ada yg salah sangka lah tue...x der pregnant weh! kalau ada sure dh announce dh!kahh kahhh..:P
^_^ Pinky Momma.. yang Gojess..sayang kamu lahhhh!...

9 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

huhuhu tahniah ummi gorjez!!!
suka gbr kamu..sgt cool =)

nantikan hadiah ku mengetuk opismu hehe..

ieda said...

aduhhh akak baru nak cakap .. adehhhh x leh lompat cenggitu kalau preggy .. harus gegar semua nanti ekkekeke

ishhh bikin suspen lah dikk :))
happy kenapa nie ?? kasi announce sikit :))

[-suziey-] said...

congratulations babe! weeee..happy for u..amboih sakan melompat..mentang2 body slim n ringan..klu aku lompat mau berlubang pasir tu tenggelam..ekekeke;D

♥ Che NamNam ♥ said...

besnyer asal masuk kontes jerk menang asal menang jerk masuk kontes..kalau haku masuk jer mesti kalah teruk,takder luck betul..hahahaha..

tahniah beb..!!

mama tisya said...

tahniah..ingtkn td btul2 pregnant ..bahaya melompat tgi...hehehe

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo preggy, tak boleh lompat camtu kot....hehehe

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..memang surprise.. ingatkan betul statement pregnant tu.. tahniah ya

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

tahniah gie gambo ni memang shantek tau...

Ummi Eisya said...

tgk pic ni tetiba rasa nak wat gak la aksi gini..dulu melonjak2 nak wat,tapi kena sedar diri sebab mak buyung..hihi..