"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, March 17, 2011

Tutorial ~ Buat blogger yg sudah hits limit utk follow blog lain..

Tetiba merajinkan diri utk buat kajian tutorial nie...Remember ENTRY ku yg sebelum nie??..So, tetiba mood rajin tue menjelma...So, for those yg mmg dh hits limit n x boleh nk follow blog lain, senang jer...just follow steps yg ku kasi nie yer..

 Ramai yg concern rupanya..ada yg perasan psl nie dan ada yg tidak..x smpai lagi maximum tue kan!!hihihi
Terima kasih uols yer..uols mmg blogger yg prihatin! sayang uols!


 Selalunya kita mmg add blog2 yg kita nk follow kat sini kan! Ku mmg practise mcm nie taw..hihihi

 So, x payah susah2..just masuk kt blog yg uols nk follow tu..and directly click kt Follow nyer icon tue..kan Senang!
 Then, akan keluar pop up mcm nie...just add saja..:D
Tadaa...kan dh successful..:D

^_^ Kredit kat tuan Empunya blog nie yer...Sori saya guna blog awak yer..

8 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh thanx dear..gud info! =)

Nana said...

wah bagus ni
aku mmg xreti la
bab2 ni haha
tq share ek

misza said...

takde masalah. i like. ^_^. tq

wantie said...

aku pun wat cam tu la selama ni. masuk blog org & click kat word follow tu.

ada cara lain upernya. buta IT aku nih..

[-suziey-] said...

eh aku slma ni mmg follow cara no 2 tu..klik follow kt blog tu..xpnh plak guna add dlm dashboard tu..hiks..pttla ku xtau pasal limit tu..ekeekk:D bgs sharing is caring

padle said...

memg slalu sy buat camtu pon kalo nk folo blog..^_^

Farra Dhelina said...

oo mcm tu..tp kan kak, kalau org yg kt folow tu kan, blog dia appear tak kat dashboard kak?

ALoNa CintamaniszLite said...

hmm..akak lg ler tak tau menahu psl mende2 ni..hehe..psl folower akak pun tak sampai 300...dan akak ni jgk bkn jenis kedekut nk folo org...pilih2 gak..hehe...
Bkn pe..mana2 blog remaja yg citer ntah apa2 ngan bahasa yg ntah apa2..hrp maaf ler akak nk folo balik wlaupun dia dh folo akak..huhu.