"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, March 2, 2011

Wanita dan Jeruk ~ Sinonim ker!!

Siapa yg suka Jeruk? Sila angkat kaki tangan!! Seyess weh...Puteriku seorang tue mmg giler jeruk..semalam citer durian kan! Rini jeruk lak! Aduyaii..Jeruk nie mmg x bagus utk kesihatan, but sekali-sekala layan best gak! Ritu, ku beli jeruk 1/2 kilo..so sekejap jer si kecik nie habiskan!
Jeruk nie jer ku suka taw!hihi..Nureen pon sama! Uols suka tak? kalau suka..g la beli k!hihihi....
^_^ teringat masa mula2 kenal Suziey dulu..ku courier jeruk nie kat dier! kahhhh...sabor jer kan!

16 comments:

NurLailatul said...

I LOVE JERUK!

Zue AnnaLeeya said...

sgt suker jeruk... anak2 plak tiga2 tuh menurun suker mkn jeruk... hehehe...

SyaNa said...

kecur air liur aku weyyy

MrS. F!zA said...

perghh smpai kurier keruk ke suziey..ekeke nsib org kurier tk buka makan :p

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

jeruk betik pun sodap!
aihh..meleleh~

Sidratul Muntaha said...

jeruk?
mgm tak suke.
tpi jeruk yg dlm gambo tu..
satu - satunya jeruk yg aku suke..
sruupp..sruupp..
tetiba ngences la plak!

alyyani said...

aku tg gmbr ni pun dah terliur ko. kahhhhhhhhh

♥MAMASYAZA♥ said...

akak n anak2 pun hantu jeruk, tp for anak2 akak tak galakkan le mkn byk2. tapi baru2 ni bila akak mkn jeruk, mula rasa perit tekak, terpaksa la kurangkan makan jeruk

MyKhalish said...

ku tak reti mkn jeruk. ms preg pun ada mkn asam skit utk tahan loya. tp bila tgk pic diats, cam terliur plak. huhu

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

yup tol tu kita pun suka gak, tapi balqis tak suka sebab masam, alahai gie kita pernah kantoi komen ek...entry mana ek nak baca balik la...sorry k

wantie said...

Suka sangat ngan jeruk. Tapi temporary tak makan ler. memang di nasihatkan tak boleh.

suka pergi beli jeruk kat sungai Ara tu, tak batuk.

Edy Zaidi said...

jeruk = ibu mengandung..mmg xdpt dipisahkan

mamalieyna said...

hebat penangan jeruk siap berkurier2 haa.hehe.. i like jeruk sooooo much! hehe..meh kurier kt kita gak..heee..

el said...

huh lm giler x mkn jeruk2 ni...

I-sya said...

aku x sker jeruk. mkn bila time beli je. kot dh msk fridge mmg xkn mkn dh la.

dlm fridge tu ada lagi jeruk aku beli bulan 11 thn lepas. hihihhiihi...

cikpuanhady said...

sangat suka..tapi bila dah ada baby ni, dah kurangkan..kalau makan yang jeruk pon, yg buat sendiri..huhu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini