"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, March 28, 2011

Wedding Tikah & Azahar...Outdoor photoshoot

Syukur, majlis perkahwinan sepupuku berjalan lancar..walaupun waktu pagi tue hujan turun dengan lebatnya!..Namun after 12.00, hujan dh berhenti dan dapat juga memenuhi permintaan pengantin utk wt outdoor photoshoot..seyess mmg best! Owhh..kebusy'an melanda utk siapkan custom album diaorg! idea2 silalah dtg!! Kredit to Mr Hubby...More wonderfull moment is coming soon....





9 comments:

Ummi Eisya said...

cun..cun..mantap..

☆ lieya latif ☆ said...

canteeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkk sgt!!!!

suke tgk pic oudoor pengantin...lagi2 kalo pandai amik camni.....teruja lieya tgk...time lieya dulu nan ado camnie...huk huk huk

fazilzura said...

wahhh smart le gambo ...

* aci dak aku nk pakai bj panten nak wat outdoor shoot..kahhhhh , mau keno gelak

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bestnyer amik outdoor..terkinang zaman dolu2 hukhukhuk..
u amik ke ni yang?

CuTeMiUt78 said...

so nice....

ieda said...

putih itu cantik dan menarik lah dikkk .. warna suci :)

cantik pic2 nie .. gie amik sendiri ker ??

MyKhalish said...

nice pic dear... gambate nehhh...

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

cantik gambo ni gie...time kita kawin dulu tak de gambo outdoor camni hu..hu

[-suziey-] said...

like byk2 kali..ekeek:D nice!