"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, April 22, 2011

Apsal Dia Ajak Lagii!!!

Owhh Darling ku sayang...apsal skrg tiap2 minggu kamu mau balik kampung Ahh!

Ummie bukan x nak balik..kalau boleh tiap2 minggu Ummie nak balik!

But..This week terpaksa Ummie cakap! Nehi..Nehiii! Then..Ummie cakap..Waa boo lui! (meaningnya..Wa x der duit) Ha haxxx...

Then selamba rock jer kamu ckp! Kt Bank ada! hahahaha...bagus!..prestasi pemikiran kamu yg sgt aktif! Ummie suka!

Tapi bukan psl itu!

Ummie x boleh balik psl Ummie ada barang nk buat!

Next weekend kita balik yer!...

aku tahu..Nureen ajak balik psl leh baring maut mcm nie kt atas pasir!ha haaxx..


^_^ Balik kg mmg best!! aku x sabar nk g sopping ujung bln nie! Ha haa haxx...

^_^ Kalau idak mmg aku nk turun KL nk sopping2 tp x dpt lah..mcm x best jer psl not in the right timing....

15 comments:

@e_da said...

alahai sian nureen.. kdg2 mmg hati nak balik kan.. tp kalau dah kering mmg duk umah jek la.. sama la ngan den

EIJAM'S FAMILY said...

gie, sape xsuke balik kampung beb... hehhehe pandai die menjawab kat bank ade... heheheh budak skrg mmg creative bab jawab menjawab nie..

mamalieyna said...

bila dia dh pandai buat permintaan..harusla balik kg aje dlm fikiran..hehe...bijaknye..duit byk kt bank kan..ekeke..clever!

Nad @ MamaZakwan said...

lawak la nureen ni..pandai pulak dibalasnya, heheh

Ummi Eisya&Amani said...

daku pun dah lama tak blk kg..rindunya...nak balik tapi tak de cuti panjang la...nureen kita sesama tak dpt blk kg..hihii

mummy_ayu said...

budak2 sekarang memang bijak2..ada je jawapan yg dijangka diaorg kasi...

wantie said...

Aku rasakanlah.. nureen boring kat sini. sebab dia sengsorang jer. kalau balik kampung ada kazen leh main.

Lainlah kalau dia ada adik. mesti dia kusyuk main ngan adik & sampai terlupa nak ajak balik kampung. hehehe...

Gieyana said...

eda

tue la psl kan..sian kt Nureen..x dpt nk balik psl ku da keja sket ahad nie..tp x per, this weekend mmg nk balik..

Gieyana said...

eijam

suka bebs..cuma this wk mmg x dpt lah...lgpon last wk dh blik..tggu this wk end lah! Tue ar kan..bdk2 mmg pndai mjawb skrg nie..hihihi

Gieyana said...

mamalieyna

tue la psl kan...tggu wk end nie lah br balik..sabar jer dia!kekekek

Gieyana said...

nad

tue la psl kan..hihihi

♥MAMASYAZA♥ said...

akak nak g kl ari ahad ni, nak g sopping gaks...jom join

Dee said...

maybe bila nureen balik kg dia rasa bebas..tu yg syok tu..

Amyna said...

akak... hujung bulan 5 ni balik juga na.. myna plan nak balik.. tiket semua dah ready..

Gieyana said...

Myna

Insyaallah..kalau x der apa2 boleh consider gak nih..kalau akak balik, mai jln kt umah yer..