"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, April 25, 2011

Bila tak ada kerja yg nak di buat...

Suka bila sepah2kan keadaaan kt sekeliling rumah! Habis di angkut segala mak nenek dr bilik, comforter, pillow and so on! Sabar jer!..but layan jer la kan psl sorang jer princess! kalau ramai mau bergegar flat dgn tempikan padu maut aku!kahh kahh..:P

Lately dia dah pandai learn in english!..rasanya terlampau pandai kot! Ayat 'what are you doing" nie rasanya Mr Daddy yg ajar! Suddenly dia tnya aku..Ummie, wht are you doing?? Then bila ku tanya dier wht are you doing? then dia jawab.."Tak wht are you doing lah!" kelakar...

Then..Another word yg dia learn.."faster...faster"! Ini ekoran ku suruh dier cepat2 masuk dalam kereta psl hujan! Then dia cakap.."Tak Faster pon!" sabar jer kan! Kanak2 dlm process membesar! antara kelakar n cleaver!...

 Nureen..wht are you doing??hahahahaaxxx...
see..asalkan duduk dalam basket pon jd lah!..

12 comments:

♥ Che NamNam ♥ said...

sian nureen main sorang-sorangg..diyer nak adik tuhh wehh...:)

Gieyana said...

Che NamNam

Hahaha..x per Ummie dier ada..Insyaallah kalau Allah Taala Perkenankan boleh la..:)

alyyani said...

pandai anak dara ko ni menghiburkan diri sendiri. hehehe...

*azni* said...

berkhemah dlm bakul pun jadi la..hehe..

padle said...

alala....faster!hehe

mummy_ayu said...

ai..ada jer idea diaorng kan.khemah dlm bakul....emmm....

mamalieyna said...

hiks dh pandai! arif word pendek bleh la...selalunya STOP, DONT, CANNOT...ihiks mmg comel sebutan mereka ^_^

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

eh igtkan my kids je yg suka duk dlm bakul ni ahahaha
nureen pun sama!
dah la warna bakul aunty pun merah ni ;p

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

clever nureen, mesti sweet kan
bdk2 kalau kalau sebut words tua alahai sweet sesangat
Gieyana,
aku sukalah gambaq hang kat jetty yang cun mengadap laut & nampak komtar tu
apa ka nama jetty tu giena?

ea_aru said...

gie- nice header..cantik sangat.......nureen....you are so cute.....fotogenik.....

[-suziey-] said...

hahaha mcm2 peel la nureen..adeii..sian dia..boring ..mcm aQeel jgk..kesian jgk..nk kasi adik xde rezeki lagi..ekekek:D

ibuayahdamia said...

anak2 penghibur hati kan..walaupun kadang2 nak marah, memang tak jadi marah..